BOL ZA TATOM NE PROLAZI: Seka Aleksić dala ocu šestomesečni pomen
Foto: Privatna Arhiva

EMOTIVNO

BOL ZA TATOM NE PROLAZI: Seka Aleksić dala ocu šestomesečni pomen

Stars -

Aleksićeva na groblje u Loznici došla s mužem noseći cveće i posluženje. Korpu je predala Veljku, čvrsto ga stegla za ruku i poljubila krst

Seka Aleksić dala je juče šestomesečni pomen ocu Miloradu Mići Aleksiću, koji je posle kraće i teške bolesti preminuo 6. januara u 69. godini.

Pevačica je na Novo groblje u Loznici stigla oko podneva s mužem Veljkom Piljikićem. Najpre je svratila do cvećare koja se nalazi na samom ulazu u groblje, noseći pletenu korpu s hranom i pićem.

foto: Privatna Arhiva

Žute hrizanteme

Iz lokala je izašla s buketom belih, roze i žutih hrizantema, koje simbolizuju tužne trenutke. Korpu sa cvećem odmah po izlasku je predala suprugu Veljku. Čvrsto ga je stegla za ruku i uzdahnula, nakon čega su se uputili do večne kuće njenog nikad neprežaljenog oca.

Čim je prišla grobu, Seka se prekrstila, poljubila krst, a zatim spustila cveće u vazu. Nakon toga supružnici su iz korpe izvadili žito, kafu, sokove, vino i posluženje.

Video je unuka

- Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan mog rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe posle saznanja da je pevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je večna slava, dušo moja. Tvoja ponosna ćerka - napisala je pevačica na Božić u emotivnom oproštaju od roditelja.

Seka se sa suprugom na groblju zadržala više od sat vremena, nakon čega su se vratili u Staru Pazovu.

foto: Privatna Arhiva

Vernica

U MANASTIRU NAŠLA MIR

Seka je posvećena veri i često posećuje manastire. Pevačica je pre dve godine asfaltirala put do manastira Vitovnica u Crnoj Gori, gde je službu držao njen omiljeni duhovnik Tadej Štrbulović. Jedna deonica puta je bila asfaltirana, ali su radovi bili prekinuti zbog nedostatka novca. Zahvaljujući Sekinoj novčanoj pomoći posetioci Vitovnice sada mnogo lakše dolaze do manastira.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ODUŠEVILA INTERNET: Raznežićete se kada vidite kako Seka Aleksić UŽIVA sa malenim Jakovom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track