SLIKE OBNAŽENE NATAŠE BEKVALAC ZAVRŠILE U JAVNOSTI: Zna ko ih je objavio, a evo šta mu je poručila!
Foto: Stefan Jokić

OGLASILA SE

SLIKE OBNAŽENE NATAŠE BEKVALAC ZAVRŠILE U JAVNOSTI: Zna ko ih je objavio, a evo šta mu je poručila!

Stars -

Srećna, nasmejna i ispunjena, tako bi se moglo opisati trenutno stanje Nataše Bekvlac, koja je je pre tri meseca započela ljubavnu vezu sa Lukom Lazukićem, stručnjakom za informacione tehnologije.

Ne želi da mnogo govori o svom privatnom životu, ali kaže da ju je povredilo kada su nedavno u jednim novinama izašle njene gole fotografije, za koje se navodno spekuliše da ih je pustio prvi suprug Danilo Ikodinović.

foto: Dragana Udovičić

Naime, fotografije koje su nastale na medenom mesecu Nate i Dače, na kojima oni poziraju goli, posle više od deset godine ugledale su svetlost dana, a Nataša je osobi koja je slike prodala medijima poručila sledeće:

"Pogodilo me je kada su gole fotografije izašle u javnost. Znam ko ih je pustio u javnost, ali nisam mu odgovorila ništa. Neće debelo platiti, ovog puta kuća časti", kaže ona.

Tokom života dešavali su joj se brojni usponi i padovi, a javnost ju je uvek dočekivala na nož, pa nas je zanimalo kada i zbog čega zaplače.

"Kada me emocija ponese, ne biram ni mesto ni vreme da zaplačem. Ne treba meni birtijska atmosfera da bih zaplakala", priča Nata i odmah dodaje šta je najviše povređuje.

"Povredi me kada shvatim da nema ljubavi, a to sam shvatila nedavno", kaže Bekvalčeva. Znala je da bude srećna i nesrećna, ali uvek je privlačila poglede muškaraca, pa su je nazivali i najpoželjnjom srpskom udavačom.

foto: Damir Dervišagić

"Nikad nisam sebe gledala na taj način, da sam najpoželjnija srpska udavača. Sebe sam doživljavala kao ružnu kada nisam srećna i lepu kada sam srećna", ističe ona. Dok poslednjih dana radi na novom singlu "Crta" koji će u narednih nekoliko dana plasirati u javnost, otkriva zbog čega taj naziv.

"Naziv „Crta” je metaforičan. Ljudi će gledati na različite načine, izađi mi na crtu, podvuci crtu, šta je ispod, a šta iznad tvoje crte, gde je tvoja crta. Gde je linija preko koje nikada ne smeš da pređeš u životu. Razne stvari", priča Nataša, a na pitanje kada je muškarcima izlazila na crtu, odgovara:

"To bih radila da sam muškarce shvatala kao konukrenciju. Budući da sam ih shvatala kao prijatelje, nikada im nisam izlazila na crtu. Devojkama tek nisam", završila je pevačica.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Alo/Lj.T. Foto: Stefan Jokić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovako Nataša Bekvalac uživa na Ibici sa novim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track