VODITELJKA PAROVA SE NEDAVNO PORODILA, A NIKO NIJE ZNAO NJENU DRAMU Poklonila se moštima Svetog Vasilija i desilo se čudo
Foto: Printskrin

UŽIVA U MAJČINSTVU

VODITELJKA PAROVA SE NEDAVNO PORODILA, A NIKO NIJE ZNAO NJENU DRAMU Poklonila se moštima Svetog Vasilija i desilo se čudo

Stars -

Voditeljka "Parova" Jelena Petković porodila se i rodila divnu ćerkicu Mašu. Roditelji su sada jako srećni jer su dugo pokušavali da dobiju dete.

"Moja koleginica Bojana Ristivojević i ja smo išle 2. avgusta pod Ostrog, slava mu i milost. Nisam tada znala da sam trudna i povela sam Bojanu tada prvi put, ona dotad nije bila. Kada smo došle, ja sam samo poželela jednu stvar, a to je da ostanem trudna i da imam dete. Šestog avgusta saznala sam da sam trudna, tako da je sada ovde ikona koju smo kupili tamo. Porodila sam se nekoliko dana pred Uskrs i ovde je prvo crveno jaje i prvo Mašino jaje, rekla je Jelena.

"Uvek sam apelovala ženama da moraju redovno da idu kod ginekologa. Imala sam krvarenja i onda sam zvala doktora, koji mi je rekao da ne paničim, ali smo uradili i papa test koji je pokazao trojku, pa smo uradili biopsiju i imala sam beninge promene na grliću. Svi su mi govorili potom pa kako ćeš ostati trudna, došla si u te neke godine. Onda sam ostala trudna na finalu Parova", ispričala je voditeljka.

Kurir.rs/Puls/T. Veličković/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track