CELA SRBIJA BRUJI O JELISAVETINOM I TEOVOM VENČANJU: Miloševe komšije otkrile nešto što niko nije znao o njegovim roditeljima!
Foto: Nebojša Mandić

SKROMNO

CELA SRBIJA BRUJI O JELISAVETINOM I TEOVOM VENČANJU: Miloševe komšije otkrile nešto što niko nije znao o njegovim roditeljima!

Stars -

Da se iz porodične kuće nosi dobro vaspitanje, dokaz je i košarkaš Miloš Teodosić. Miloš, koji je rastao u zdravoj porodici, odmalena je vaspitavan da daje drugima. Zato je košarkaš nekoliko puta bio učesnik humanitarnih akcija, a nedavno je na Srebrnom jezeru otvorio kamp za decu kojem se maksimalno posvetio. S druge strane, oni koji su ga tako vaspitali, majka Zorana i otac Miodrag Teodosić, važe za i te kako skromne, pristojne i vaspitane ljude.

Iako je od svadbe Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin prošlo nekoliko dana, ukrasi i cveće sa porodične kuće u Žarkovu još uvek nisu sklonjeni. Ipak, sve je sasvim mirno, kao da svadbe nije ni bilo.

foto: Printscreen/Instagram

"Majka i otac su ubrzo nakon proslave venčanja u restoranu stigli kući, a Teo i Jelisaveta nisu bili sa njima jer su otišli na Srebrno jezero. Kao što vidite, sve je mirno i tiho. Takvi su oni, ne vole da se eksponiraju, neupadljiv život vode, potpuno su skromni, tihi i uvek ljubazni", rekao je komšija kojeg smo zatekli. Iako je u prvi mah bilo priča da Teodosićevi roditelji ne podržavaju brak svog mezimca, komšije otkrivaju da o tome nema i govora.

DETALJI IZA KULISA SVADBE: Jelisaveta plakala, Teo se napio kao zmaj, a Prijovićka napravila haos!

"Ma kakvi, to uopšte nije tačno. Verujte nam, oni su oduvek podržavali Milošev izbor", dodaju komšije. Zorana i Miodrag nisu od onih roditelja koji kilometrima daleko pričaju o uspesima svog sina.

"Oni ne vole da se hvale. Nikada onima koje ne poznaju ne pominju da su Miloševi roditelji. Ovde svi u naselju to znaju, ali ne zato što se Zorana i Miodrag hvale", kažu prve komšije. Logično pitanje koje se samo nametnulo jeste kakve su komšije Teodosići.

"Ma divni su! Skromni i pristojni. Ljubazni su, stalno se svima javljaju na ulici. Često se događa da dele garderobu deci koja im to traže, dukseve i majice. I nikada se ne ljute. Evo, meni su dali Milošev dres nedavno, imam punu kuću dresova. Uvek im se obradujem, ja Miloša obožavam", kaže momak koji živi u blizini.

Podsetimo, Miloševa porodica bila je najveselija na svadbi novopečenih bračnih partnera. Par je posle nekoliko meseci veze odlučio da kaže sudbonosno ”da”, a sklapanje bračne zajednice su proslavili u luksuznom beogradskom restoranu. Svadbi je prisustvovao veliki broj zvanica iz sveta sporta, glume i estrade. Teove i Jelisavetine kolege veselile su se uz narodnjake, a mikrofona se u jednom momentu latila i Aleksandra Prijović.

foto: Nebojša Mandić

Crkveno venčanje biće obavljeno u septembru, odmah nakon Evropskog prvenstva u košarci, koje je Milošu, te samim tim i Jelisaveti, veoma bitno.

Milošu osim što je srce poklonio zgodnoj glumici, uskoro bi trebalo da potpiše milionski vredan ugovor u jednom košarkaškom klubu u Čikagu. Ovo je bila sjajna vest i za glumicu, koja je odlučila da zajedno sa suprugom otputuje u Ameriku na medeni mesec, gde su se odmah raspitali o kupovini kuće u ovom gradu. Odabrali su stambeni objekat u luksuznom kvartu u Čikagu, a prve komšije će im biti Ana i Bastijan Švajnštajger.

Prema listi najplaćenijih sportista na evropskom kontinentu, koju je objavio sajt talkbasket.net, Miloš Teodosić je 6. igrač sa najvećom zaradom u Evropi, koja iznosi 2,5 miliona evra godišnje.

(Kurir.rs/Puls/A.Č. Foto: Nebojša Mandić, Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja