MORA DA PRESTANE DA PUŠI: Ana ima povišen pritisak!
Foto: Damir Dervišagić

MORA DA PROMENI NAČIN ŽIVOTA

MORA DA PRESTANE DA PUŠI: Ana ima povišen pritisak!

Stars -

Ana Nikolić, koja je u osmom mesecu trudnoće, zbog problema s povišenim pritiskom hitno mora da promeni ishranu i ostavi cigarete, saznaje Kurir.

Pevačici je na poslednjoj kontroli lekar sugerisao da promeni način života kako bi izbegla moguće komplikacije tokom porođaja.

- Ani u poslednje vreme varira pritisak, pa mora da povede računa pred porođaj. Često joj otiču ruke i noge i jede dosta slatkiša, što nije dobro za njeno stanje. Nakon što je nedavno uradila analizu krvi, doktor joj je rekao da izbegava kalorična jela i da u jelovnik uvede ribu, belo meso, salate, ceđene sokove... Naravno, mora da ostavi i cigarete - kaže naš izvor i dodaje da pevačica ima veliku podršku muža Stefana Ðurića Raste:

foto: Damir Dervišagić

- Reper joj dosta pomaže i trudi se da se njegova draga što više odmara.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Nikolićkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Inače, Ana i Rasta odavno su opremili sobu za ćerkicu, kojoj se veoma raduju. Oboje sitno broje do porođaja, a dvoume se da li da naslednicu nazovu Drina ili Tara.

MARIJA DEJANOVIĆ

foto: Damir Dervišagić

Ko šiša Rastu

Ko bi verovao da se Stefan Ðurić Rasta šiša? Niko. Zbog njegovih prepoznatljivih dredova pomislili smo da reper ne obilazi frizerske salone, ali prevarili smo se.

Suprug Ane Nikolić nedavno je uhvaćen baš kod frizera, gde se sređivao za nastup. On mu je prvo pokupio afro kikice šnalom, a potom mu je donji deo izbrijavao mašinicom. Rasta je sve vreme mirno sedeo i relaksirao se, a nakon gotovog friza otrčao je kući kod trudne žene.

Reper je inače uveo neke modne standarde u Srbiju. Otkako fura dredove, mnoga deca počela su da puštaju kosu i kopiraju ga, zbog čega su frizeri novu frizuru nazvali „Rasta izgled“.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DOK ANA ODRŽAVA TRUDNOĆU U BEOGRADU: Pogledajte šta Rasta radi u Americi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja