(KURIR TV) OBEZBEĐENJE RAŠČISTILO PUT: Skitnice sklanjali zbog Karleuše
Foto: Damir Dervišagić

DIVA JE STIGLA

(KURIR TV) OBEZBEĐENJE RAŠČISTILO PUT: Skitnice sklanjali zbog Karleuše

Stars -

Dva pijana čoveka sela su na stepenice kojima je Karleuša morala da siđe do splava, zbog čega su reagovali telohranitelji.

Jelena Karleuša u četvrtak uveče održala je spektakularan nastup na beogradskom splavu, na koji je jedva stigla jer su joj skitnice zakrčile put.

foto: Damir Dervišagić

Dva vidno pijana prosjaka sela su na stepenište kojim je pevačica trebalo da siđe, iako je u blizini bilo slobodnih klupa. Jelena je bila okružena obezbeđenjem, pa su oni otišli do dva čoveka i sklonili ih kako bi Diva mogla da prođe. Oni su brzo raščistili put ispred Karleuše, koju su ispred splava sačekali brojni fanovi.

foto: Damir Dervišagić

Jelena je stigla na splav oko jedan sat iza ponoći i odmah izašla na binu, gde ju je publika pozdravila ovacijama.

Ona im je priredila pravi šou, a s njom su svi uglas pevali do jutra. Ali ne samo njene pesme već i hitove njenih kolega. Tako je Jelena Karleuša nizala numere „Šeik“, „Daleko si“, „Bajpas“, a izvela je i dva svoja nova hita „Ostavljam te“ i „Bankina“.

foto: Damir Dervišagić

Kaća i Borko

LUDA ZABAVA

Bivši partneri Katarina Živković i Borko Veselinović kulirali su se cele noći. Pevačica je bila s drugaricama i cele noći je pila, igrala i pevala, dok je samo nekoliko stolova od nje sedeo njen bivši. Fudbaler je u provod došao s drugovima, a tražio je da bude smešten u separe gde paparaci ne mogu da ga slikaju.

Kurir / N. J.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VOIDEO:

(KURIR TV) JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU: Ovu noć će svi pamtiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track