PEVAČICA SAMA I NERVOZNA! Nataša Bekvalac na put išla bez Luke!
Foto: Stefan Jokić

GLE ČUDA

PEVAČICA SAMA I NERVOZNA! Nataša Bekvalac na put išla bez Luke!

Stars -

Pevačica zbog nastupa otputovala na Crnogorsko primorje, ali s njom ovaj put u avionu nije bio Lazukić, što joj je baš teško palo

Nataša Bekvalac se, za divno čudo, konačno razdvojila od svog novog dečka Luke Lazukića i ostavila ga samog u Beogradu na nekoliko dana.

Pevačicu smo sreli na aerodromu „Nikola Tesla“ dok se čekirala za let u Tivat. Ne samo da se sama namučila s koferima već Luka nije bio tu da s njom ispred zgrade zapali cigaretu i cmače je po licu. Bar je tako bilo dosad, jer u poslednjih pet meseci nigde nisu putovali jedno bez drugog i navikli smo da ih zajedno zatičemo na aerodromu. Prvo su se provodili u Amsterdamu, zatim u Grčkoj, a onda i na Ibici, odakle nose najluđe utiske.

Povod za Natašin odlazak u Crnu Goru je njen nastup u jednoj popularnoj budvanskoj diskoteci, koju je popunila do poslednjeg mesta. Međutim, džaba joj popularnost kad u blizini nije bilo biznismena i nekadašnjeg košarkaša da je bodri iz separea i šalje joj strastvene poljupce. Iako je nastup od početka do kraja profesionalno odradila, po njenom raspoloženju videlo se da joj je falio Luka.

Bekvalčeva se, inače, pohvalila drugaricama da će uskoro zbog zakazanih tezgi nedelju dana boraviti na Crnogorskom primorju i da će s njom sve vreme biti Luka, u suprotnom, ne bi toliko dugo izdržala bez njega.

foto: Damir Dervišagić

Lj. S. - M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track