VATAČINA NA ADI: Dalila i Dejan se prepustili strastima
Foto: Dragan Kadić

HOT PAPARACO

VATAČINA NA ADI: Dalila i Dejan se prepustili strastima

Stars -

Pobednica „Parova“ i njen dečko ponašali se kao da su sami u spavaćoj sobi, a ne pred stotinama kupača, koji su ih zabezeknuto gledali

Pobednica „Parova“ Dalila Mujić i njen dečko Dejan Dragojević jedva su dočekali kraj rijalitija da bi svoju burnu vezu nastavili u spoljnom svetu. Za seks-igrice ne biraju ni vreme ni mesto, pa su tako zaljubljeni golupčići zapucali pravo na Adu Ciganliju.

foto: Dragan Kadić

Ispunili sve želje

Njih dvoje su beogradsko more iskoristili za sprovođenje u delo svojih seksualnih fantazija, i to naočigled brojnih posetilaca. Nisu prezali čak ni od dece, a brojni kupači imali su priliku uživo da vide prizor sličan onome na malim ekranima. A paparaco Kurira bio je na licu mesta i sve to zabeležio.

foto: Dragan Kadić

Dva sata akcije

Zatekli smo Dalilu i Dejana na plaži, gde su se opustili za sve pare. Akciju su započeli na pesku - Dejan je legao, a njegova draga ga je zaskočila! Posle nekoliko minuta ušli su u vodu da se rashlade, ali ni tamo nisu mirovali, već su nastavili da se ljube i vaćare. Dejan se toliko uzbudio da je svoju dragu ščepao za zadnjicu. Nakon dva sata napustili su plažu, a šta su posle radili, možemo samo da naslutimo.

foto: Dragan Kadić

Kurir / Ljiljana Stanišić, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track