GOCA JE GODINAMA ĆUTALA O TOME: Pevačica otkrila šta je radila na sebi kako bi izgledala besprekorno!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PROGOVORILA

GOCA JE GODINAMA ĆUTALA O TOME: Pevačica otkrila šta je radila na sebi kako bi izgledala besprekorno!

Stars -

Goca Tržan, kao i mnoge brojne poznate ličnosti, na društvenim mrežama sreće se sa mnogim lepim ali i onim manje lepim komentarima pratilaca. Povodom toga, pevačica je odlučila da oštro odgovori.

Naime, nakon komentara da se podvrgla nekim operacijama i korekcijama, pevačica je odlučila da prizna šta je sve uradila za svoj besprekoran izgled.

"Žene koje me vole sto puta su videle da idem na mezoterapiju i da stavljam botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pevam, nervira me ta mrča. I da, idem na radio talase da podignem tonus lica, mogla sam stan da kupim za pare koje sam dala da mi koža bude besprekorna", rekla je Goca a onda dodala:

"Volela bih da mogu da sredim i ovu duboku boru na vratu koja se vrlo jasno vidi i koju imam oduvek, ali ne ide, jer bih morala pod nož a to baš neću. I nisam savršena, daleko od toga, imam mnogo mana, ali ne želim da mi to bude opsesija, volim sebe kakva god da sam: mala, zdepasta, glavata, bez struka, kako god, ipak volim sebe ovakvu jer samo sebe ovakvu imam."

Pevačica se zatim obratila i svim svojim ženskim pratiocima i poslala im iskren savet.

"Meni je uvek najgenijalnije što komentare na temu botoxa, silikona, čega god ostavljaju prelepotice kojima su zaključani profili. I sve se jako razumeju u tematiku jer nisu nikad ništa radile. Volim vas devojke, i vas i vašu žensku malicioznost ali ne zaboravite jedno "i biće bore od ljubomore, a takve su joj bore najbolje..." Mali savet svima, probajte da u drugim ljudima prvo primećujete lepe stvari, to će vas oplemeniti i biće vam život mnogo lepši. Jer realno, svaki vaš komentar više govori o vama nego o osobi koju komentarišete. Mene ne možete ni da uvredite, ni povredite, ne radi se o meni, dajem vam prijateljski savet kako da probudite lepotu u sebi", napisala je pevačica.

#love #haters #trolls Drage moje,probudite lepotu u sebi. ❤️❤️❤️

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Sve ovo počelo je nakon što je Goca objavila svoju fotografiju na kojoj je napisala "Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko sve je moje. Voli leto", napisala je Goca i izazvala buru komentara.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Goca Tržan: Ljubav dajem svima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track