VESNA RIVAS PLAĆA BUBI 200.000 DINARA: Pevačica kažnjena zbog uvreda u rijalitiju
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ULOŽILA ŽALBU

VESNA RIVAS PLAĆA BUBI 200.000 DINARA: Pevačica kažnjena zbog uvreda u rijalitiju

Stars -

Vesna Rivas kažnjena je sa 200.000 dinara zbog toga što je javno vređala Bubu Miranović, koja ju je zbog toga tužila pre godinu dana.

Po izlasku iz rijalitija „Parovi“, gde je boravila duže od šest meseci, pevačicu nisu dočekale nimalo dobre vesti. Uvrede i klevete koje je izrekla na račun svoje koleginice dok je boravila u prošloj sezoni šoua na televiziji Hepi sada su stigle na naplatu.

- Vesni je suđeno u odsustvu, dok je bila u „Parovima“, po tužbi koju je podnela Miranovićeva još pre godinu dana. Ona nije dobila nijedan poziv za ročište, bar tako je meni rekla. Čak ni njen advokat nije išao na suđenje. Kad je pre nekoliko dana izašla iz „Parova“, sin Petar joj je saopštio da je stigla presuda po kojoj mora da plati Bubi odštetu od 200.000, jer je izjavila za nju da je prostitutka i da radi kao poslovna pratnja za Državnu bezbednost. Mnogo se iznervirala kad je to čula, ali nema nameru da joj da ni dinara - rekao je izvor blizak Rivasovoj za Stars.

Ovim povodom pozvali smo Vesnu, koja je potvrdila naša saznanja i dodala da je uverena da će se postupak pred sudom ponoviti.

- Ni ja ni moja advokatica nismo prisustvovale ročištu, oni su već na prvom doneli odluku a da nas nisu obavestili. Čula sam da su na sudu komentarisali kako neće da se teraju s pevačicama i da hoće odmah da donesu odluku. Ne znam tačan iznos, još nisam stigla da se vidim sa advokaticom, kad sredim kuću i sebe i malo se odmorim, rešiću i to. Ne može to tako da prođe, moja advokatica je uložila žalbu, tražićemo da se proces ponovi - rekla je Rivasova za Stars.

Kurir.rs/ Stars I. Ercegovčević - N. Janković

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESNA RIVAS PRVA IZBAČENA IZ PAROVA: Pubilka je napala čim je stigla u studio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja