(FOTO) KAD POZNATE PLAVUŠE POSTANU CRNKE: Ove dame su eksperimentisale sa bojom kose!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

POKAJALE SE

(FOTO) KAD POZNATE PLAVUŠE POSTANU CRNKE: Ove dame su eksperimentisale sa bojom kose!

Stars -

Gotovo cele svoje karijere su provele kao plavuše, a dogodilo im se da koketiraju sa bojom kose, pa da publici predstave sebe u novim izdanjima.

Mahom im se ovakva boja nije dopala, pa nisu dugo bile crnke, a procenite sami da li vam se više dopadaju u jednom ili drugom izdanju.

Jelena Karleuša

Prepoznatljiva je po plavoj boji kose, koju neguje godinama. 2015. godine je "furala" crnu periku, a pre dve decenije je u spotu "Ludača" prvi put ekperimentisala sa tom bojom.

#tb September 2015

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Maja Berović Već godinama je plavuša, a jednom prilikom je rekla kako namerava to i ostati. Pre desetak godina imala je tamnu boju kose, koje se vremenom otarasila.

foto: Printscreen Youtube

Tijana Dapčević Za razliku od mnogih svojih koleginica, ona voli kraću kosu, te smo retko kad imali prilike da je viđamo sa dužom. Nedavno je na kratko bila crnka, ali nije bila u potpunosti zavodoljna promenom.

Hello ???? it's me... It's nova boja, it's @studioprostor naravski ???? #DoktoriZaKosu ????????

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

Dara Bubamara Od kako se pojavila na estradnoj sceni pre nešto više od dve decenije, imala je plavu kosu, a promenila je razne firzure. Pre nekoliko godina je u spotu "Noć za nas" bila crnka, a odmah nakon snimanja se vratila plavoj boji.

foto: Printscreen YouTube

Nataša Bekvalac Nikada nije farbala svoju kosu u tamnije nijanse, a svojevremeno je rekla da će zauvek ostati plavuša. U seriji "Žene sa Dedinja" ponela je crnu periku, te je to jedini put da smo je videli u ovakvom izdanju.

foto: Printscreen YouTube

(Kurir.rs/Blic, Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene stare onako kakve su iznutra: Ovih 5 dama rekle su ne estetskoj hirurgiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track