TURCI ODLEPILI ZA KARLEUŠOM: Konačno snima duet sa Sinanom Akčilom!
Foto: Instagram

LUDILO

TURCI ODLEPILI ZA KARLEUŠOM: Konačno snima duet sa Sinanom Akčilom!

Stars -

Osim što snima pesmu sa turskom zvezdom Sinanom Akčilom, Jelena dobila i ponudu da do kraja godine izabere datum koji joj odgovara za koncert u Istanbulu

Jelena Karleuša fascinirala je Turke! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, „mala od skandala“ je nedavni boravak u Istanbulu iskoristila da bi pregovarala o prvom solističkom koncertu u toj zemlji i novom duetu s turskom zvezdom Sinanom Akčilom!

- Čim se saznalo da je Jelena stigla u Tursku, čelnici arene „Sinan Erdem“ kontaktirali su sa njenim menadžerom i tražili sastanak. Ponuđeno im je da do kraja godine izaberu termin za solistički koncert. Njen tim još razmišlja o datumu, ali veruje se da će to biti novembar - kaže izvor blizak Karleuši.

foto: Privatna Arhiva

Osim pregovora o velikom koncertu u Istanbulu, JK je imala i sastanak sa turskim pevačem Sinanom Akčilom.

- Njih dvoje pripremaju duet koji će biti totalni bum! Ideje su im se poklopile. Sinan je jedna od najvećih zvezda u Turskoj, a nama je poznat kao autor pesme „Dum tek tek“, s kojom je Hadize osvojila četvrto mesto na Evroviziji 2009. Duet JK i Sinana biće gotov do oktobra kako bi pesmu premijerno izveli na koncertu. Jelena je već počela pripreme, snima pesme za novi album, a u planu je i beogradsko Ušće u junu sledeće godine, a zatim i velika balkanska turneja u Sarajevu, Skoplju, Sofiji, Sloveniji i Zagrebu - tvrdi izvor Kurira.

Pozvali smo i Jelenu Karleušu kako bismo potvrdili informacije, ali ona nije odgovorila na naše pozive.

foto: Printscreen

Prate je

ZVEZDA TURSKIH MEDIJA

Dobro je poznato da je Jelena Karleuša popularna u Turskoj, pa njen svaki korak, što u Istanbulu, što na Instagramu, prate turski tabloidi.

Popularna pevačica i sama se pohvalila na društvenim mrežama člankom iz jednih turskih dnevnih novina, u kojima je ona glavna zvezda.

- Snajka za kormilom! Supruga srpskog fudbalera Duška Tošića, koji igra za Bešiktaš, krstari Bosforom! Seksi pevačica preuzela je volan i u seksi izdanju vozi jahtu! Slika odiše seksepilom! - stoji ispod fotografije na kojoj JK vozi jahtu.

Kurir / JELENA STUPARUŠIĆ

Foto: Instagram, Pritnscreen, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU: Ovu noć će svi pamtiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track