Najnovije vesti

LUDI OD LJUBAVI: Nina i Filip vode ljubav u Lekinom krevetu!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

LUDI OD LJUBAVI: Nina i Filip vode ljubav u Lekinom krevetu!

Stars

Krajinović se uselio u stan svoje drage koji joj je ostavio bivši muž Branislav Lečić. Glumac se nije protivio

foto: Marina Lopičić

Nina Radulović započela je zajednički život s dečkom Filipom Krajinovićem, kojeg je uselila u stan svog bivšeg muža Branislava Lečića, saznaje Kurir Stars.


Glumac je majci svog sina ustupio stambeni prostor na određeno vreme dok se ne završi izgradnja njene nekretnine koju je nedavno kupila na Zvezdari. Pošto je teniser sa sobom poneo samo garderobu, on koristi sve Lekine stvari, pa tako i spava u njegovoj spavaćoj sobi na njegovom bračnom krevetu!


-Nina je posle razvoda s glumcem kupila stan i radovi su trenutno u toku. Da ne bi plaćala kiriju, Leka joj je dao svoj stan. Kada je Nina dovela Filipa, njen bivši muž nije imao ništa protiv i složio se s tim. Ništa od nameštaja nisu izbacili, niti su uneli novi, već se služe onim što je tu. Najčešće zbijaju šale za francuski ležaj, u kom zajedno spavaju i vode ljubav. Čak ih i njihovi prijatelji zafrkavaju kako imaju seks u Lekinom krevetu - otkriva naš izvor.


Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Ninom i Filipom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Zaljubljeni par odavno ne krije vezu, a pre dva meseca počeli su da razmenjuju nežnosti na javnim mestima i da jedno drugom ostavljaju srca i poljupce na društvenim mrežama.


Marija Dejanović/ Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

foto: Stars

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...