ŠOKANTNO PRIZNANJE VESNE VUKELIĆ VENDI: Zaposela me zla veštica!
Foto: Shuterstock, Damir Dervišagić

Stars ISPOVEST

ŠOKANTNO PRIZNANJE VESNE VUKELIĆ VENDI: Zaposela me zla veštica!

Stars -

Vesna Vukelić Vendi otvorila je dušu i ispričala mračne detalje iz detinjstva, kada je njeno telo, kako je rekla, zaposela veštica koja je htela da joj nanese zlo. Šokantne detalje pevačica je dugo krila od javnosti, ali kada je pre nekoliko godina uspela da se oslobodi uticaja demona zahvaljujući jakoj veri, odlučila je da sve ispriča.

-Ovo sam druga, nova ja. Na staru Vendi zaboravite. Sve što sam bila i sve po čemu me znaju, to nisam bila. Drugi su upravljali sa mnom najcrnjom magijom. U pitanju je meni bliska osoba, pratila me još u detinjstvu. Reč je o energetskoj veštici, ženi čije ime neću da pominjem. Ona me doslovno kidnapovala iz lifta i odvela u svoj stan da me preobrati. Potom se upoznala s mojim roditeljima, redovno nas posećivala, glumila nam je prijatelja. Živela je u istoj zgradi kao mi. Infiltrirala se u naš svet i svojom demagogijom i čarolijama od mene napravila svog slugu, a kasnije i javnu budalu - započinje ispovest Vukelićeva.

foto: Damir Dervišagić

-Vodila me po raznim mestima, svojim vikendicama, koristila me sve vreme kao medij za svoje pročišćavanje. Zbog nje su mnogi nastradali, posebno deca koja su se družila sa mnom. Čudne su se stvari dešavale, saobraćajne i druge nesreće, galopirajuće leukemije i druge teške bolesti. Jedni su stradali, a ona se kao feniks iz pepela dizala nakon svake nesreće jača, mlađa i lepša. Pogledajte oko sebe koliko ima živih mrtvaca, koji hodaju, lutaju bez cilja, ne znaju ni kuda. Ne znaju ko su ni šta su. Takva sam ja bila, dugo vremena. Mene je sam Bog spasao. Sad nisam ni u kakvom kontaktu s njom, znam da je nedavno unajmila jedan bračni par da me prati, ali mi ne mogu više ništa jer sam sad u veri. Sad mi ljudi prilaze i govore da sjajno izgledam, lepo. Osećam se i zdravo, puna sam energije i pozitivnih misli. Rešila sam se zla - zaključila je Vendi.

Ivan Ercegovčević

Na stomaku sam imala pentagram!

-Vrata na kući su mi se sama otvarala, porodica mi je obolevala, kao i ja. Jednom prilikom, na istočnom zidu moje kuće, gde se nalazi mnoštvo ikona, nešto je pištalo. Uzela sam Akatist i počela da čitam molitve. Ja čitam, ono stane. Ja stanem, ono cvrči. Na kraju je iz blata nekog izašla leptirica. Bila sam u situaciji da se gojim, a ništa nisam jela. A u stvari, njena je debljina na mene prelazila, svi njeni kilogrami, ružnoća, prljavština. Ja sam vegetirala, bolovala, a ona cvetala. Pronalazila sam neke ogrebotine na stomaku, jednom znak pentagrama ucrtan. Jednom sam se probudila, a u ustima mi je bio nečiji zub. Nije moj - ispričala je Vendi.

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRALJICA ŠATRE: Vendi napravila haos na Šabačkom vašaru! Popela se na sto i POKIDALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track