MAJA NIKOLIĆ ODLEPILA: Smuvaću Kilibardinog muža čim se razvede!
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

ZALJUBIŠKA

MAJA NIKOLIĆ ODLEPILA: Smuvaću Kilibardinog muža čim se razvede!

Stars -

E, to je muškarčina! Dečko je, bre, idealan, a ne onaj klempavi Teodosić. Kome taj može da se dopadne, pita se pevačica

Maja Nikolić jedva čeka da Marija Kilibarda ostavi muža Vladimira Radmanovića kako bi ona pokušala da ga smuva! Iako ima dečka, izgleda da pevačici fali malo razonode sa strane, pa se nameračila na poznatog košarkaša.

- Srećna sam i zaljubljena. Toliko uživam u ljubavi da me prosto niko drugi ne zanima osim mog dečka. U ozbiljnoj sam vezi i imam oči samo za njega, ali moram da priznam da je Kilibardin muž baš zgodan frajer. E, to je muškarčina - kaže Maja s osmehom i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

Zauzeta, ne i oduzeta

- Da nisam zauzeta i voljena, sigurno bih se bacila na tog Radmanovića. On je po mom ukusu. S njim me spajajte, a ne s nekim klošarčićima. Dečko je, bre, idealan! Još ako je tačno da se razvodi, pa to je onda pun pogodak, iako mu ja želim sve najbolje u braku.

Pevačica ističe da joj ne dopadaju trenutno najpopularniji muškarci u Srbiji - Filip Živojinović i Miloš Teodosić, te da joj nije jasno šta žene vide na njima.

Nervozna

- Nervira me što se danas uzdižu krš frajeri. Manite me tog Filipa. Kao i onog klempavog, kako se beše zove košarkaš koji je bio sa Cecinom ćerkom i skoro se oženio glumicom? Na vrh mi je jezika. Da, Teodosić! Kako neko za njega može da kaže da je lep kad ima ogromne uši? Budimo realni. Neka mi se jave devojke kojima su oni lepi - kaže Maja i dodaje da nikada ne bi bila s Milanom Kalinićem, kom se nabacivala u jednom muzičkom takmičenju.

- Spajali ste me svi s Kalinićem. S njim sam se samo šalila i zbijala fore, ali nikada ga ne bih šetala. Nije moj tip, iako je dobar i veoma interesantan - završava Nikolićeva.

foto: Dragana Udovičić

Tiha patnja

LAUŠEVIĆU NIKO NIJE RAVAN

Maja kaže da joj je Žarko Laušević i dalje tiha patnja:

- I dalje stojim iza svojih reči da je Laušević najbolji frajer. Retko ko može da mu parira. U stvari, ne može niko da mu parira. Tačka!

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track