MRZIM SAŠU KOVAČEVIĆA: Gastoz ljubomoran na pevača!
Foto: Printscreen/Instagram

Hejt

MRZIM SAŠU KOVAČEVIĆA: Gastoz ljubomoran na pevača!

Stars -

Nenada Marinkovića izazvala pevačeva slika u šorcu na Instagramu na kojoj odlično izgleda, pa mu je u komentaru priznao da ga ne voli

Pobednik pretposlednje sezone „Parova“ Nenad Marinković Gastoz javno je priznao da mrzi Sašu Kovačevića, zbog kog puca od ljubomore.

- Jedini muškarac koga mrzim si ti - napisala je rijaliti zvezda ispod Sašine fotografije, na kojoj pevač sedi u šorcu pored bazena.

Kovačević je ovom fotkom opet pokazao da je u odličnoj formi, njegovo mišićavo telo dobilo je preko 35.000 lajkova, a jedini ljubomorni komentar ostavio je Gastoz.

foto: Instagram

Naravno, Marinković se samo našalio i nije imao zlu nameru, ali očigledno je da postoji mala doza ljubomore. S obzirom na to da se dugo muči da skine višak kilograma koje je nabacio tokom učešća u „Parovima“, nije baš svejedno kad vidiš nekoga ko i pored odlične karijere i mnogo posla ipak stigne da ode u teretanu. Znamo da Sašine fotke redovno lajkuju i šeruju pripadnice lepšeg pola, ali izgleda da i Nenad povremeno svrati na pevačev profil. Koliko znamo, Gastoz vredno trenira i radi, ali još uvek ne može da postigne takve rezultate kao Sale. Naravno, od gledanja fotki nema vajde, zato, Nenade, pravac teretana.

Saša je inače za fotku dobijao samo dobre komentare, izuzev Gastozovog, na koji mu nije ni odgovorio.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja