ANASTASIJA NAŠLA VELJKU NOVU DEVOJKU: Evo ko je nova ljubav Ražnatovića!
Foto: Privatna Arhiva, Instagram, Profimedia

Provodadžija

ANASTASIJA NAŠLA VELJKU NOVU DEVOJKU: Evo ko je nova ljubav Ražnatovića!

Stars -

Izabrala Ražnatovićeva je svom bratu, koji je već neko vreme singl, rešila da nabaci dobru prijateljicu, u čemu je i uspela, pa je sada zove snajkom

Anastasija Ražnatović se izgleda zabrinula što je njen brat Veljko već nekoliko nedelja bez zvanične devojke, pa je sama izabrala novu cicu za njega! U pitanju je njena dobra drugarica Stefani Vukmanović, saznaje Kurir!

Cecina naslednica dobro poznaje svog brata, a i njegov ukus, i rekli bismo da je, barem što se tiče izgleda, dobro izabrala.

Stefani

Toliko je ubeđena u svoj uticaj na brata pa je svoju prijateljicu Stefani već zove snajka! To je javno i saopštila na Instagramu. Njih dve su pre neko veče izašle na jedan popularni splav, a Anastasija je ispod jednog video-snimka sa Stefani, koji je postavila na Instagram, čak i napisala „snajka“ i dodala srce.

Ima uticaj

- Tasa dobro zna bratov ukus. On voli brinete, ali obavezno mora da bude i vrlo atraktivna i zgodna devojka u pitanju. Budući da je Veljko i sam više puta rekao da mu je veoma važno da se njegove devojke dopadnu njegovoj mlađoj sestri, kud ćeš lepše nego kad je sestra već uveliko prijateljica s nekom. Stefani je po svemu ozbiljna kandidatkinja za novu lepoticu u Veljkovom zagrljaju, ali videćemo. Naravno, Tasa se više zezala kada je na Instagramu napisala da joj je ona snajka, ali u svakoj šali ima malo zbilje - kaže izvor kurira blizak Cecinoj ćerki.

Cecina mezimica svoju drugaricu već uveliko smatra delom porodice.

foto: Instagram, Promo

Snima se

ANA S DARKOM LAZIĆEM!

Veljkova bivša devojka, manekenka Ana Cakić, nakon povrataka iz Bejruta, gde je imala veliki broj manekenskih angažmana, vratila se u Beograd, i to zbog snimanja novog spota Darka Lazića.

Ana je preksinoć do ranih jutarnjih sati bila u studiju s folk pevačem, a novim poslom pohvalila se i na Instagramu. Inače, Cakićeva na toj društvenoj mreži prati i potencijalnu Veljkovu novu devojku Stefani Vukmanović i redovno joj lajkuje fotke.

Kurir / J. C. STUPARUŠIĆ

Foto: Privatna arhiva, Instagram, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAŽNATOVIĆI NA URANKU: Veljko uradio nešto što nije smeo, Anastasiji nije dobro od smeha!

​​​​​​​

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track