SEKA ALEKSIĆ SPREMNA ZA TRUDNOĆU: Pevačica uveliko razmišlja o drugoj bebi!
Foto: Dragan Kadić

UŽIVALA JE U DRUGOM STANJU

SEKA ALEKSIĆ SPREMNA ZA TRUDNOĆU: Pevačica uveliko razmišlja o drugoj bebi!

Stars -

Pevačica Seka Aleksić poslednjih godinu dana sve je podredila svom sinu Jakovu, kome će krajem septembra proslaviti prvi rođendan velikim slavljem.

Pevačica je nedavno objavila tekst na temu materinstva, tačnije vantelesne oplodnje i podrške ženama koje se odluče da se na taj način ostvare u ulozi majke.

"Ja sam, u principu, veoma osećajna i nežna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sedela sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili... Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija", otkrila je Seka.

foto: Damir Dervišagić

Već je poznato da svoje dogodovštine sa sinom deli na društvenim mrežama sa svojim fanovima, a iako bi možda delovalo da je umorna od stalnih nastupa, Seka tvrdi da uživa u svemu što radi.

"Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u 7, 8 sati spavaju, tako da on uveliko spava, a mama je noćna ptica koja počinje u pola 2 noću", rekla je u "Premijeri".

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

FASCINIRALA FANOVE: Seka Aleksić kada peva UŽIVO totalno RAZVALJUJE!

(Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track