Najnovije vesti

PA OVO JE HIT: Albert Nađ postao kreator! Fudbaler kreira haljine!
Foto: Instagram

Proslavljeni fudbaler postao modni kreator

PA OVO JE HIT: Albert Nađ postao kreator! Fudbaler kreira haljine!

Stars

Rešio je da ulepša žene. Ja sam mu prvi model i iako sam mu sugerisala da nađe mlađu za to, on nije hteo, kaže Albertova bivša supruga Mirna

Albert Nađ postao je modni dizajner! Proslavljeni fudbaler kreirao je prvu kolekciju, koju je nazvao po sebi, a prvi model ponela je njegova bivša supruga Mirna Nađ, koja ga je i uvela u svet mode.

Iako on još uvek nije želeo da javnost sazna za njegovu novu profesiju, odala ga je doskorašnja žena kad je na društvene mreže postavila fotografije na kojima pozira u Albertovim haljinama i pohvalila se njegovom kolekcijom. Tim povodom pozvali smo Mirnu, koja nam je rekla da je oduševljena Nađevim novim poslom.

- On nije talentovan samo za fudbal već i za modu. Pored mene je i to naučio. Zašto se ne bi oprobao u tome ako mu leži?! - kaže kreatorka i otkriva da je ponovo u ljubavi s Nađem, u čijoj prvoj kolekciji preovlađuju motivi leptira:

- S obzirom na to da smo opet momak i devojka, za leptiriće na haljinama inspiraciju je verovatno našao u svojim emocijama prema meni. Ponosna sam što je sve sam uradio, odabrao je modele, materijale, i odlično se snašao u tome. Za reviju ima vremena, polako, tek je ušao u posao.

foto: Instagram

Pitali smo Mirnu šta je Alberta motivisalo da kreira žensku odeću, a ne mušku.

- To ćete morati njega da pitate. Čovek voli žene, rešio je da se posveti samo njima i ulepšava ih (smeh). Ja sam mu prvi model i iako sam mu sugerisala da nađe mlađu osobu za to, on nije hteo - rekla je sa osmehom Albertova bivša žena.

Trza mu riba

PECANJE KAO INSPIRACIJA

Pošto se bivši fudbaler nije javljao na telefon, pokušali smo preko Mirne da dobijemo njegov komentar.

- Albert je poručio da je na pecanju, nema vremena, trza mu riba (smeh). U svom je svetu, verovatno pronalazi ideje za nove haljine - kaže kreatorka.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...