MILJANA KULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vesna Rivas smrdi na kilometar!
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

Otkrila sve o učesnicima Parova

MILJANA KULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vesna Rivas smrdi na kilometar!

Stars -

Večita učesnica „Parova“ bez dlake na jeziku govori o svojim cimerima iz vile u Zemunu, plati koju pošteno zarađuje u rijalitiju i odvikavanju od tableta za smirenje

Nišlijka Miljana Kulić postala je neizostavni član rijalitija „Parovi“, u koji ponovo ulazi od jeseni. Prethodnih sezona najavljivala je pobedu, koju nikad nije ostvarila, ali je u svakom serijalu ostavila pečat.

Ovo leto provodila je uglavnom s porodicom i, kako kaže, radila je sve ono što joj je nedostajalo u rijalitiju.

foto: Zorana Jevtić

- Dosta sam se odmarala, viđala se s ljudima, izlazila. I dalje mu prija kad mi ljudi prilaze na ulici. Svi me pozdravljaju i čestitaju mi na tome kako sam se ponašala u poslednjoj sezoni.

Dosta si se promenila. Nisi kao ranije stalno napeta i nervozna.

- Tačno. Pomogao mi je dosta rijaliti, na neki način tamo sam se socijalizovala i to je uticalo da se promenim. A i prestala sam da pijem te silne lekove, antidepresive, sedative i ostale gluposti. Shvatila sam da mogu bez toga.

Na svoju ruku si prestala da piješ lekove?

- Pa da. Mislim, ja sam obavestila svog lekara da ću prestati i on mi je rekao da to ne smem da uradim odjednom, ali ga nisam poslušala. Zahvaljujući tome, liniju sam dovela do savršenstva.

Koliko si smršala?

- Mnogo, 20 kilograma. Ali sam se ugojila tri kilograma otkako sam izašla iz „Parova“. Srediću ja to.

foto: Zorana Jevtić

Šta planiraš dalje, čime ćeš se baviti?

- Iznenađenje za sve moje fanove koji me podržavaju: ekskluzivno za Kurir otkrivam da sam potpisala ugovor o učešću u šestoj sezoni „Parova“. Od septembra ću opet u rijaliti. Šta ću, izgleda da mi je to suđeno (smeh).

Zar nisi rekla da ćeš pokrenuti privatni biznis, upisati pravni fakultet i da je za tebe rijaliti prošlost?

- Jesam, i ja ću to sve ispuniti. Ali nije još vreme za to, moram da skupim dovoljno novca da mogu sve to sebi da priuštim. A kako ću drugačije zaraditi veći novac osim u rijalitiju. Cela Srbija je bez posla, idem tamo gde mi je sigurno.

U prethodnoj sezoni si zaradila ukupno 15.000 evra. Gde si potrošila taj novac?

- Nisam ga još potrošila, na računu u banci je. To ću pametno iskoristiti. Deo para dajem za pesmu koju planiram da snimim s Marinom Tucaković i Bosancem, Nišava nam je odnela pola kuće pa ću to renovirati, položiću vozački ispit, uradiću nove zube i obrve, nadogradiću kosu i platiću letovanje za moju porodicu. Biće valjda dovoljno 15.000 za sve to.

Da li si u kontaktu s ostalim učesnicima „Parova“?

- Nisam toliko. S većinom sam ostala u dobrim odnosima, ali nema potrebe da se sad viđamo i čujemo kad ću s nekima od jeseni opet u rijaliti. Bićemo ponovo zajedno 24 sata dnevno.

S Vesnom Rivas si bila na ratnoj nozi. Ona te najstrašnije izvređala.

- Vesna je jedna kretenka, samo laže, vara i vređa ljude. Ona smrdi na kilometar, ali stvarno. Znate li vi koliko dugo se ta žena nije kupala u rijalitiju? Možda se okupala svega dva ili tri puta, kosu pere samo jednom u tri nedelje, i to kad nam dođe frizer. Skače i igra na žurki, a onda tako znojava i lepljiva legne u krevet, to je strašno. Noge su joj toliko smrdele da nemam reči da vam kažem. Ona uzme dezodorans i malo naprska noge, ispod pazuha i pi*ku i misli da ne mora da se kupa uopšte.

Ni sa Aleksandrom Subotić se nisi dobro slagala.

foto: Damir Dervišagić

- Radi se o jednoj neobrazovanoj, nekulturnoj i glupoj devojci, ona nije ni srednju školu završila. Pristajala je na sve samo da bi došla do pobede, baš mi je drago što joj je izmakla kruna u finalu. Ona je loša majka, uopšte ne vodi računa o onom jadnom detetu, meni je male Magdalene žao. Ma, uopšte neću da trošim reči na nju.

Pisalo se da sad proganjaš Darka Lazića. Da li je tačno da ga trenutno juriš po Crnogorskom primorju?

foto: Damir Dervišagić

- Ni slučajno. Niti me on zanima niti ga jurim. Da bi se meni Darko svideo kao muškarac, morao bi prvo da smrša najmanje 20 kilograma. Raspitivala sam se samo gde on peva, čisto da bih otišla da slušam muziku, zbog toga što je u Petrovcu fenomenalan odmor, ali loš noćni provod.

Nemilosrdna

OSTAVIĆU DEČKA ZBOG PAROVA!

Miljana nam se pohvalila da joj se mnogo muškaraca udvaralo nakon izlaska iz „Parova“, ali da je njeno srce osvojio jedan mladi advokat iz njenog rodnog grada.

- Moj dečko je pravnik po struci, zove se Miloš, ima svoju advokatsku kancelariju u Nišu i vrlo je uspešan, a ima tek 30 godina. Upoznali smo se u kafiću, on mi je prišao i tako je počelo. Zasad nam je mnogo lepo.

Miloš se slaže s tim da ponovo uđeš u „Parove“?

- Ma ne, naprotiv! Rekao mi je da će me ostaviti ako uđem u rijaliti opet.

Pa šta ćeš da radiš?

- Ništa, neka me ostavi, šta ja tu mogu. Ovo je moj posao, ja pošteno zarađujem novac u rijalitiju, a on to ne mora da shvati ako ne želi.

Ivan Ercegovčević

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track