LUKAS IZGUBIO KOMPAS! ŽENOMRZAC SE NIJE ZAUSTAVIO NA PREBIJANJU: Šabanova žena je idiot, novinarka je ku*va, a Sonja dr*lja!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Aca Lukas prostački izvređao reporterku Kurira

LUKAS IZGUBIO KOMPAS! ŽENOMRZAC SE NIJE ZAUSTAVIO NA PREBIJANJU: Šabanova žena je idiot, novinarka je ku*va, a Sonja dr*lja!

Stars -

Dan nakon što je prebio suprugu Sonju, Aca Lukas je prostački izvređao novinarku Kurira. Folker je posle incidenta u subotu po podne otputovao u Cirih na nastup, a po povratku, dan kasnije, na aerodromu ga je sačekala naša ekipa.

Nakon što mu je prišla naša novinarka i zamolila ga za izjavu, pevač je pokazao svoje pravo lice i počeo da urla, vređa i psuje.

Bez kočnica

- Marš u pi*ku materinu! Kurvetino! Je*em i tebe u usta i Kurir. Svima vam je*em mater. Je*o ti pas mater, kurvo jedna. Je*em te u usta smrdljiva - samo je deo uvreda koje je pevač sasuo našoj novinarki.

foto: Nebojša Mandić

Ovakvo skandalozno ponašanje čoveka koji važi za jednog od idola mladih osudili su mnogi. Među prvima to su učinili Nezavisno udruženje novinara Srbije i Udruženje novinara Srbije.

- Osuđujem bahato, nasilničko i neprimereno ponašanje. Bilo koji novinar ili urednik da je bio na meti dotičnog gospodina, nebitno da li je iz Kurira ili RTS, to žestoko osuđujem. Novinar je tu da uradi svoj zadatak, a ne da trpi idiotluke - poručio je predsednik NUNS Slaviša Lekić, a predsednik UNS Vladimir Radomirović je dodao:

- UNS osuđuje svaki vid napada na novinare. Pozivamo kolege da ne daju značaj ovakvim ličnostima, već da se više promovišu ljudi koji su nešto uradili za dobrobit celog društva. Glavni mediji u Srbiji ne treba da daju medijski prostor ovakvim ličnostima.

ISPRED TUŽILAŠTVA.....ACA I SONJA, foto: Dragan Kadić

Istorija napada

Podsetimo, Lukas je i ranije imao konflikte s predstavnicima medija. Pevača je u junu optužio foto-reporter Milan Lučić da ga je prebio. Prema njegovim rečima, folker ga je najpre udarao pesnicama po glavi, a potom je dohvatio letvu s ekserima i time nastavio da ga bije. Pre samo nedelju dana Lukas je automobilom pokušao da pregazi nekoliko novinara koji su došli da izveštavaju s proslave rođendana njegove ćerke, a potom ih je psovao i pretio im batinama.

Dobio izveštaj iz MUP

PRIZNAO DA IMA DOUŠNIKA U POLICIJI?!

Samo nekoliko sati nakon što je pretukao Sonju i otišao za Cirih, Lukas se oglasio u medijima s tvrdnjom da je već dobio policijski izveštaj o svom napadu na suprugu! Ako Lukas govori istinu, neko od zaposlenih u policiji je folkeru poslao prijavu koju je Sonja podnela protiv njega, kao i nalaz medicinskog pregleda iz Urgentnog centra o stepenu povreda, što je protivzakonito i strogo kažnjivo.

- Evo, izveštaj policijski imam. Htela je da se snima cela, ali nisu mogli ništa drugo da joj nađu osim modrice na nozi. Verujte, ja je nisam pipnuo, osim što sam je odgurnuo nogom, a znate već od čega može da bude ta modrica na kolenu - rekao je Lukas.

Sudeći po ovoj izjavi, Aca ima doušnika u policiji, koji mu je preneo sve još dok je Sonja bila u stanici.

Ekspresno osuđen

LUKASU 10 MESECI ZATVORA

Samo 24 sata nakon što je pretukao suprugu Sonju, Aca Lukas je osuđen na 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine. Treći osnovni sud prihvatio je pevačev sporazum s Trećim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice, pa je pored zatvorske dobio i kaznu zabrane prilaska supruzi na godinu i po. Tužilaštvo i sud u ovom slučaju pokazali su brzu i efikasnu reakciju zahvaljujući kojoj je nasilnik ekspresno sankcionisan, u skladu s novim Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

foto: Aleksanadr Jovanović CIle

Mira Škorić osudila Acu

PRETERAO JE! I JA SAM SE RAZVODILA, PA NISAM TAKO REŠAVALA STVARI!

Mira Škorić je jedina javna ličnost koja je osudila napad Ace Lukasa na našu novinarku.

- S Acom sam prijatelj od devedesetih, izuzetno ga cenim i poštujem. Nažalost, mnoge moje kolege serviraju privatni život na tacni. Svi napravimo grešku, ali u ovom slučaju ne mogu da opravdam to ponašanje jer kada je novinar na zadatku, javna ličnost treba da zna meru. To mogu da pripišem njegovom besu zbog privatnih problema, ali i ja sam se razvodila, pa tako burno nisam rešavala stvari.

foto: Dragan Kadić

BRUKA Nastavlja da vređa žene

SONJA I ŠABANOVA GOCA SU IDIOTI!

Ubrzo nakon incidenta Aca je otišao u Cirih, gde je imao tezgu. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako Aca vređa svoju ženu, ali i suprugu Šabana Šaulića, koji je sedeo tik pored njega.

- Ovo su pevali Sonjin Aca i Šaban Gocin, jer da nije Sonje i Goce, mi ništa ne bismo bili... Al‘ zamalo. Bili bismo obični ku*čevi. Ali najveći - rekao je ironično Lukas, koji je pre toga promenio tekst pesme „Za venčanim stolom“:

- Stavi svoj potpis i idi u pi*du materinu što pre!

Folker su tu nije zaustavio, već je nastavio s uvredama upućenim Sonji i Goci.

- Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena idiot! - dodao je Aca, a Šaban se složio s njim.

Sonja je u nedelju uveče prekinula ćutanje, pa je na Instagramu napisala status koji je očigledno posvetila Aci:

- Koliko poštuješ žensko, toliko si muško. I kraj priče.

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POSLUŠAJTE KAKO SE LUKAS BRANI Vuksanović: Već sam dobio policijski izveštaj: Modrice na kolenu je dobila od nečega drugog!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track