Najnovije vesti

LUKAS ULETEO U KUĆU I KRVNIČKI TUKAO SONJU: Žena izgubila svest pa prevezena u Urgentni, folker pobegao na aerodrom!
Foto: Marina Lopičić

UŽAS

LUKAS ULETEO U KUĆU I KRVNIČKI TUKAO SONJU: Žena izgubila svest pa prevezena u Urgentni, folker pobegao na aerodrom!

Stars

Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas je danas oko 17.30 časova pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

 

Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

 

"Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici", kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

 

foto: Damir Dervišagić

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

 

"Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom", rekao je izvor iz policije.

 

Lukas večeras ima nastup u Cirihu i po svemu sudeći je uspeo da napusti zemlju.

 

Nedeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

 

"Sonja je lekarima rekla da je dobila seriju šamara u predelu lica i da je u trenutku dok je pokušala da pobegne od njega pala i zadobila masnicu na kolenu", rekla je Sonja lekarima.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lukasom, koji je odmah nakon što smo rekli da smo iz Kurira, počeo da psuje i zalupio slušalicu.

 

Kurir.rs/Pink, Foto: Marina Lopičić

 

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BAHATI ACA LUKAS: Došao nervozan pa zamalo pregazio novinare!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...