ĐOLE ĐOGANI NIKAD BRUTALNIJE: Moja ćerka će biti svetska zvezda, neće ići u rijaliti kao Luna!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

STRIC OSUDIO

ĐOLE ĐOGANI NIKAD BRUTALNIJE: Moja ćerka će biti svetska zvezda, neće ići u rijaliti kao Luna!

Stars -

Luna Đogani ima punu podršku majke Anabele Atijas za ulazak u rijaliti "Zadruga", ali ovoj vesti nimalo se nije obradovao Đole Đogani, rođeni brat njenog oca Gagija.

"Nisam znao da Luna ulazi, nisu me obavestili. Mi se ponekad viđamo, družimo, sve super mislim o njoj, ona je divno stvorenje, ali rijaliti joj ne treba. Nju će provocirati svi koji su ljubomorni jer ona nosi naše prezime, a rijaliti okalja život. Može imati bolju karijeru bez toga, ali ona sama gradi svoj uspeh i slavu kako misli da treba i to je njena odluka. Ja nemam uticaja na nju, niti želim da utičem, ali mislim da joj to ne treba. Ona je divna osoba i jedinka za sebe i ne bi trebalo da je vezuju za porodicu Đogani. Ona verovatno misli da će joj rijaliti doneti dobro, e sad, da li hoće ili neće, videće sama. Moje lično mišljenje je da takva vrsta rijalitija prikaže čoveka u najgorem smislu, tačnije montiranom, jer što si gori, što se više svađaš, to si bolji, ako si iskren i citiraš pisce, to nikoga ne interesuje. Gagi je predstavljen u lošem smislu, a u suštini je dobrica i nikada mrava ne bi zgazio, ali meni neće niko verovati. Ja sam mu brat i bio sam veoma surov kada sam davao izjave o drogi, i ono što sam rekao, to sam i mislio, a Gagi je sada druga osoba. Verujte mi, prava je duša. Gagi je rešio sve probleme, postao je dobar čovek i više od godinu dana nije uzeo nijedan opijat. Ja ne bih nikada ušao u rijaliti ni za koje pare, ali za druge ne znam i ne mogu da komentarišem. Anabelina deca i moja mnogo se bolje druže od nas starijih, mi smo pravili karijere, pa smo se tu malo i pogubili u rekla-kazala, a deca su iznad toga i vole se, putuju, viđaju se na porodičnim slavljima", objašnjava poznati denser.

foto: Printskrin

On je objasnio i zašto ćerkama nikada ne bi dozvolio to što je Anabela Luni.

"Prvo, one same ne bi ušle jer su protiv toga. Moja Marinela bila je u Iks faktoru i mogla bi da peva prelepe pesme, ali ona ne želi da pesme kakve ja imam. Hoće karijeru Britni Spirs, Bijonse, Rijane, ona je na tom nekom nivou i ne želi ništa ispod toga, a kamoli da ide u rijaiti. Ja ćerke podržavam u svemu i drago mi je što neće u rijaliti jer ih u tome ne bi podržao. Ovako su mi samo olakšale."

foto: Marina Lopičić

Inače, Đole privodi kraju dokumentarac o nastanku i radu svoje grupe.

"To je dokumentarno-igrani film, ja sam i scenarista i reditelj. Radio sam intervju sa Draganom Mirković, koja ima značajnu minutažu u filmu i prikazana je dosta dobro. Mislim da onu pravu Draganu Mirković niko do sada nije upoznao, te će je videti kroz moj film. Mislim da će i sama biti iznenađena jer sam ubacio i neke njene privatne snimke. Za razliku od Dragane, Brena mi nije dala intervju. Nije stigla od obaveza, ali verujem da će od septembra biti u Srbiji i da ćemo to uraditi. Imam baš jaku priču o Gagiju i Anabeli. Gagi nema razloga da se plaši mog filma, dok će se Anabela uplašiti. Gagi ima veliku ulogu, govori istinu o sceni, o ljudima, o nastupima. Njih dvoje su bili baš velike zvezde i napunili au odmah Centar Sava. Ne postoji sada na ovim prostorima tinejdž zvezda kakva je bio Gagi, ali više će biti priče o privatnom životu nego o nastupima. Prvi sam snimao kako su se Lepa Brena i Boba zabavljali, pa imam snimak kada oni posmatraju našu probu pred njen koncert. Imam i Gagija i Anabelu iza scene, biće tu svega, i svađe i ljubavi. Anabela će se iznenaditi. Bila je prelepa tada i cela ta njihova priča je prelepa, sve je pozitivno", kaže Đole, i dodaje da ga je Đanijeva Slađa bezveze napala jer on nije hteo da uvredi njenog muža:

"Ja nisam ništa ružno rekao za Đanija već radim šaljivu pesmu koja se zove Digitalno doba. Ne moraju da budu svi ultra-mega pevači već je dovoljno da imaju neku foru po kojoj će biti poznati. Eto, Ekrem Jevrić je preko noći postao poznat sprdnjom od pesme Kuća-posao. Ja sam uporedio Đanija sa njim jer mu je vetar u leđa dala zajebancija No Đani, no party. On je tada tek postao popularan, to je taj sindrom. Đanijeva žena ne razume šta je sindrom, šta je internet, šta je digitalno doba. Ona očigledno ne razume tih nekoliko reči. Inače, ja sam bio veoma popularan dok Đani još nije ni počeo da peva."

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Svet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja