DARA OPET NAPALA JELENU: Karleuša je ljubomorna! Ja imam auto od 100.000 evra, a ona ne!
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

Ovo je prava ludnica

DARA OPET NAPALA JELENU: Karleuša je ljubomorna! Ja imam auto od 100.000 evra, a ona ne!

Stars -

Dara Bubamara je okrenula ploču i ponovo napala Jelenu Karleušu, nazvavši je ljubomornom banderom, iako je pre samo nekoliko dana rekla da je voli.

Novosadska pevačica je pre nedelju dana pokušala da pruži ruku pomirenja „maloj od skandala“, ali kad je shvatila da povratna reakcija nije onakva kakvu je očekivala, rešila je da ponovo popljuje koleginicu. Bubamara je, nakon što joj je Karleuša pre dva dana preko društvenih mreža poručila da je kurva koja s njom ne može da se igra, odbrusila nekadašnjoj drugarici da je zavidna i da joj je krivo što je ona upravo pazarila novi, skupoceni automobil.

- Jelena je ljubomorna bandera! Njoj je krivo što sam kupila automobil koji košta više od 100.000 evra! - rekla je Bubamara.

foto: Aleksandar Jovanović

JK više ne želi da se raspravlja s Bubamarom jer smatra da je došlo vreme da prestane sa svađama.

- Ja sam kulturna osoba i javim se svakome koga sam upoznala i videla bar jednom u životu. Dara je u Turskoj prolazila sa detetom, a ja sa mužem i decom, pozdravila sam je, ali ona mene nije! Ali to ne menja ništa, ja ću je uvek pozdraviti jer sam vaspitana. S druge strane, nije marketing. Ona je sve ovo shvatala preozbiljno. Ja sam ipak odlučila da pređem preko svega. Pun mi je kufer svađa i problema. Imam 39 godina i vreme je da te ženske gluposti i tračeraje, kokoške koje se svađaju, prevaziđem - rekla nam je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / LJ. S. - J. C. S.

Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track