GOLMAN ODUSTAO OD KUĆE NA DEDINJU: Stojković neće Karleušu za komšinicu
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Šteta

GOLMAN ODUSTAO OD KUĆE NA DEDINJU: Stojković neće Karleušu za komšinicu

Stars -

Vladimir Stojković neće pazariti vilu u Karleušinoj i Tošićevoj ulici jer se njegovoj supruzi Valentini ne dopada taj deo grada, kao ni komšiluk

Vladimir Stojković odustao je od kupovine kuće na Dedinju jer njegova supruga Valentina ne želi Jelenu Karleušu za komšinicu.

Iako je golman Partizana gotovo bio siguran da će svojoj porodici priuštiti još jednu vilu, u poslednjem trenutku je rešio da ne kupuje tu nekretninu jer se njegovoj ženi ne dopada taj deo Beograda, kao ni komšiluk.

- Stojke je želeo da obezbedi svoje sinove još jednom kućom, pa se raspitivao šta je na prodaju. Svidela mu se jedna vila u ulici koja se nalazi u komšiluku Jelene Karleuše i Duška Tošića i mislio je da će biti njegova. Međutim, Valentina nije bila oduševljena tom idejom jer je kraj pust, u blizini nema ni vrtića ni prodavnice, a i zbog pojedinih poznatih ličnosti poput Karleuše, Maje Berović, Nikole Lazetića, Nine Lečić, Milija, koje tu žive, stalno vrebaju paparaci. Ona ne želi da se skriva, niti da bude na udaru medija, već normalno da živi - kaže naš izvor.

foto: Dragana Udovičić

On dodaje da je Valentina odmah negodovala i da joj nije bilo teško da utiče na supruga da promeni odluku.

- Nagovorila je muža da odustane od kupovine te kuće. On je poslušao ženu jer sve radi s njom u dogovoru. Zasad imaju stan u centru Beograda i kuću koju je Vladimir kupio od Duška Šarića još dok je bio u braku s Bojanom Rajić - završava golmanov prijatelj.

Pozvali smo Stojkovića za komentar, ali njegov broj telefona je bio nedostupan.

Marija Dejanović / Foto: Dragan Kadić; Dragana Udovičić

Ćao izlascima

PROMENILA GA ŽENA

Otkako se vratio u Partizan, Stojković se trudi da sve slobodno vreme provodi s porodicom. Slabije posećuje noćne klubove u odnosu na ranije, a sve češće ga je moguće videti kako sa suprugom i sinovima Lavom i Vladanom šeta Knez Mihailovom ulicom i sedi po kafićima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track