BRANKA JE POSLE 3 DANA POBEGLA IZ ZADRUGE: Čeka je krivična prijava, tužba od 50.000 evra, ali i još jedan veliki problem!
Foto: Printskrin

ISPAŠTAĆE

BRANKA JE POSLE 3 DANA POBEGLA IZ ZADRUGE: Čeka je krivična prijava, tužba od 50.000 evra, ali i još jedan veliki problem!

Stars -

Branka Blek Rouz je nakon samo 3 dana boravka u rijalitiju "Zadruga" diskvalifikovana, a sada je otkriveno i kako će ispaštati zbog nedoličnog ponašanja.

Naime, ona je izbačena nakon što je preskočila ogradu, i kako je navedeno u saopštenju, fizički napala obezbeđenje.

"Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompleksa "Zadruga" i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor je na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17h, doneo sledeće zaključke: Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i aktiviranjem člana 5 ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa "Zadruga" proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokadu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze. Pravni tim će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke", saopšteno je iz produkcije.

foto: Printscreen

Kako se priča, cifra za koju će Pink tužiti Branku jeste 50.000 evra, pošto se bežanje iz rijalitija najstrože kažnjava, ali to nije Brankina jedina muka.

Naime, kako nam je rekla pred sam ulazak u rijaliti, u isti je i ušla upravo zbog para, i to kako bi isplatila čoveka sa kojim je bila u vezi.

"Trebaju mi pare, rastala sam se sa čovekom sa kojim sam živela. Kupili smo kuću, zajedno, hoću da ga isplatim za njegovu polovinu", rekla je Branka pre ulaska u rijaliti.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja