MILJANA SE SUKOBILA SA PRODUKCIJOM: Evo zbog čega Mixi nećete gledati u novoj sezoni Parova!
Foto: Zorana Jevtić

POSTAVILA USLOVE

MILJANA SE SUKOBILA SA PRODUKCIJOM: Evo zbog čega Mixi nećete gledati u novoj sezoni Parova!

Stars -

Nova sezona rijalitija "Parovi" uskoro počinje. Iako su mnogi očekivali Miljanu Kulić, to se neće dogoditi jer nije uspela da postigne dogovor sa produkcijom.

Naime, Miljana je imala svoje zahteve koje produkcija nije želela potpuno da ispuni, pa je Kulićeva odustala.

"Miljana je razgovarala sa čelnim ljudima TV "Hepi" i bila je rada da uđe i u šestu sezonu, međutim, jedan njen uslov nisu hteli da ispune i ona je odustala. Naime, Kulićeva je tražila da joj isplate unapred tri nedeljna honorara kako bi uspela da kupi svu neophodnu garderobu i šminku, ali druga strana nije pristala na ovaj njen predlog. Doduše, pristali su da joj isplate jedan honorar unapred, ali Miljana nije odustala od svog zahteva smatrajući da joj jedan honorar nije dovoljan da pokrije sve troškove, jer je čeka boravak u rijalitiju od nekoliko meseci, te je na kraju odbila da bude učesnik šeste sezone "Parova"", otkriva izvor dobro upućen u celu situaciju.

Miljana nije želela da priča na ovu temu.

foto: Zorana Jevtić

"Nije bitno kakav je problem nastao, ali, nažalost, ne ulazim u novu sezonu "Parova". Zvali su me i u "Zadrugu", ali sam ih odbila jer sam verna "Hepi" televiziji, ali oni ipak nisu hteli da mi izađu u susret za jednu tačku ugovora. Nije mi krivo, ionako želim da se odmorim od rijalitija", rekla je Miljana.

Nedavno su se pojavile i glasine da se ponovo podvrgla estetskom zahvatu i dodatno uvećala usne, međutim ona je to demantovala putem statusa na Fejsbuku.

"Ja sam rekla da želim da izvadim silikone iz usana, ali da je sada trenutno to mnogo komplikovan hiruški zahvat iz više razloga, pa sam odustala", napisala je Miljana.

foto: Printskrin/Facebook

(Kurir.rs/Pulsonline)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE ZA GADLJIVE: Pogledajte ŠTA RADE biši učesnici RIJALITIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track