ABRONOŠA: Lepotica vradžbinama vraća Biznismena

Usred srede

ABRONOŠA: Lepotica vradžbinama vraća Biznismena

Stars -

Zdravo, najdraže moje abronoše! Neću puno da pričam, već odmah počinjem sa abrovima koje sam u proteklih sedam dana čula po gradu!

Prva priča koju sam ove srede odlučila da podelim s vama jeste o jednoj ćerkici, zvaćemo je Lepotica. Ona nema nikakvo zanimanje, već sve vreme ovoga sveta provodi u šopingu i kafićima, ali njen tatica sve to finansira, pa joj se može. Elem, ona je dugo bila u vezi s jednim Biznismenom, koji je, naravno, pun love, i koji joj je, pored tate, ispunjavao sve želje.

Ipak, Lepotica je pre nekoliko meseci okončala tu vezu jer nije htela brak i decu. Draži su joj bili izlasci i bančenje sa drugaricama, sve dok nije čula da je Biznismen bacio oko na jednu mladu glumicu. Očajna Lepotica je tada shvatila da bi zauvek mogla da izgubi zlatnu koku, a naročito ju je pogodilo kad je čula da Biznismen razmišlja o braku s novom ribom! Lepotici je došlo iz du.eta u glavu, pa je krenula da proganja bivšeg i da mu šalje poruke. Kad je shvatila da svojim seksi fotkama, kojima inače ruši internet, ne pomažu kod Biznismena, krenula je sa planom B!

Naime, Lepotica se raspitala po gradu ko je dobar s magijom. Kad je našla odgovarajuću vračaru, koja živi na periferiji Beograda, ćerkica je postala redovna mušterija. Svaki drugi dan ide kod dotične gospođe, koja joj pravi neke meleme i koje mora da konzumira. Pored toga, vračara je zahtevala od nje da donese neki Biznismenov komad garderobe nad kojim bi očitala nekoliko „molitvi“ i tako ga vratila u njen zagrljaj. Takođe, pregršt para Lepotica je dala i na razne astrologe, a većina joj obećava ono što želi da čuje - da će ubrzo vratiti dragog. Ćerkice, ako ovo čitaš, znaj da sam svim snagama uz tebe i da se nadam da ćeš vratiti svoju zlatnu koku.

Druga priča tiče se jednog pevača, zvaćemo ga Šarmantni. Ne znam da li sam vam pisala da ovaj muzičar voli dečake, ali nedavno sam se u to uverila i sama. Šarmantni je pevao na jednom splavu skoro, a kako sam ja, naravno, te večeri bila na licu mesta, videla sam kako muva mog mladog kolegu.

Pevač je, iako su ga novinari spopadali, krenuo pravo ka kolegi, koji nije imao pojma šta se zbiva. Dao mu je fantastičan intervju, a posle mu je nešto šapnuo na uvo. Mladić je bio zapanjen njegovim ponašanjem, ali uspela sam da ga utešim i da mu kažem da se smiri. Naravno, tada sam izvukla još poneku informaciju.

Kaže da mu je Šarmantni dao svoj broj telefona i rekao mu da mu se javi. I da! Poručio mu je da ima svoj apartman u Beogradu, i da je dovoljan samo jedan poziv i da će doleteti da se provedu.

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće srede.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja