OBRT SUDBINE VESNE ĐOGANI: Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, a danas je jedna od uspešnijih pevačica u Srbiji!
Foto: Dragan Kadić

SREĆAN ROĐENDAN

OBRT SUDBINE VESNE ĐOGANI: Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, a danas je jedna od uspešnijih pevačica u Srbiji!

Stars -

Kada bi njen život trebalo da se opiše u nekoliko reči, to bi verovatno bilo "neočekivani obrt sudbine". Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, postala je jedna od popularnijih pevačica u Srbiji. Ona je Vesna Đogani.

Danas slavi 35. rođendan. Kao mala je ostavljena u sirotištu. Rođena kao Vesna Trivić, devojčica koja je imala samo majku. Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu Đogani fantastiko i bila je jedna od najboljih polaznica.

Godine 2001. postaje deo te popularne grupe i ređa hitove. Ubrzo se i udaje za Đoleta Đoganija i rađa mu sina Adrijana. Nekoliko godina kasnije par postaje bogatiji za još jedno dete, ćerku Lauru. Uz svoj trud i podršku supruga, Vesna je postala jedna od popularnih pevačica u Srbiji. Zajedno sa suprugom osvaja scenu širom dijaspore. Sada žive srećnim životom u svojoj četvoročlanoj porodici.

(Kurir/Blic, Foto:Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track