EKSKLUZIVNI PAPARACO: Severina podetinjila u parku
Foto: Dragan Kadić

SUPERMAMA

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Severina podetinjila u parku

Stars -

Kojićka celo popodne provela na Tašmajdanu sa sinom Aleksandrom, s kojim je trčkarala i jela kokice

Severina Kojić mama je za primer! Pevačica i pored brojnih poslova uvek nađe vremena da se posveti svom sinu Aleksandru, koji joj je pet i po godina centar sveta.

foto: Dragan Kadić

Nakon saznanja da se hrvatska pevačica nalazi na ručku u jednom beogradskom restoranu, paparaco Kurira sačekao ju je ispred objekta. Posle sat vremena ćaskanja, Kebina snajka izašla je iz lokala u društvu svog naslednika i prijateljice, bez supruga Igora Kojića, od koga se inače ne razdvaja.

Oni su iskoristili sunčan dan da se zabave u parku na Tašmajdanu. Sreća pa je Severina bila u patikama i širokim kožnim pantalonama jer je mogla da trčkara oko sina. Prvo su kupili kokice, a potom su malo prošetali. Čim su ugledali klackalice, pevačicin sin odjurio je da se klacka, a posle i na druge sprave. Pevačica mu je u svemu ugađala, pa je čak i ona u nekim momentima podetinjila. Igrali su se sa drugom decom, kojima je bila čudna Severinina pojava u parku. Nju tu niko nije očekivao.

foto: Dragan Kadić

Dok se Aleksandar zabavljao, Seve je koristila priliku da ga fotografiše telefonom iz raznih uglova, a onda je te slike slala Igoru.

foto: Dragan Kadić

Na Tašu su proveli tri sata, a onda su otišli u Kebinu kuću na Bežanijskoj kosi.

foto: Dragan Kadić

M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: Severina nikad vatrenija na nastupu! Telo za medalju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track