Jelena i Duško u seks akciji!

Drž’ se, mala

Jelena i Duško u seks akciji!

Stars -
Dok se Jelena Karleuša slikala ispred ogledala, Tošić joj krišom prišao i uhvatio je za bujno poprsje

Duško, ti li si?Jelena Karleuša uživala je fotkajući se u „prljavo belom“ korsetu dok se spremala za gostovanje u jednoj emisiji. Malo je pozirala ogledajući se u velikom ogledalu, u čijem se odrazu videle brojne haljine, a potom je prešla u kupatilo. Škljocnula je nekoliko puta, a onda se jedna fotka zamutila. Jelenin muž Duško Tošić iznenada joj je prišao iza leđa i čvrsto je uhvatio za bujne grudi. Telefon se malo zatresao... Znamo da je on u više navrata rekao da najviše voli njenu guzu, ali, eto, ovoga puta odabrao je poprsje.E, da... JK se ošišala. Na paž. Ispod slika koje je objavila na Fejsbuku bilo je raznoraznih komentara - od onih kako joj prelepo stoji, do onih da joj je duga kosa mnogo više priličila.

JK: Seka je seljančura!Jelena je juče gostovala u emisiji „Tačno u podne“ na Pinku. Voditeljka Marija Lazić joj je hrabro pročitala čak i po­ruke gledalaca u kojima su na­vo­dili da je ružna, da loše peva, da nema para... A onda je usledilo i pitanje jednog gledaoca: „Da li mi misliš da je Seka seljančura najobičnija?“, na šta je JK klimnula glavom i rekla: „Da!“

Na Ušću kad i CecaKarleuša je u emisiji najavila veliki koncert za 2013. I to kad i Ceca!- Biće koncerta, ali tek sledeće godine. Najverovatnije na otvorenom, na Ušću, i to u junu - kazala je JK.Poznato je da je Ceca već istakla da će 14. juna 2013, na svoj rođendan, pevati upravo na Ušću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track