KARLEUŠA PRETI: Jahaću Sašu Popovića kao Brena!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Jelena Karleuša otkrila

KARLEUŠA PRETI: Jahaću Sašu Popovića kao Brena!

Stars -

JK poručila direktoru „Granda“ da planira da mu sedne na ramena tokom turneje koju sprema za sledeću godinu, a čiji će on biti pokrovitelj

Saša Popović toliko je popularan među koleginicama da, posle Lepe Brene i Dare Bubamare, i Jelena Karleuša želi da zajaše čelnika „Granda“!

Popularna pevačica otkrila je pred početak snimanja prve epizode nove sezone „Zvezda Granda“ da je nedavno krenula na rigoroznu dijetu, a kad ju je Popović upitao zbog čega, JK je imala zanimljiv odgovor.

Ima svoj cilj

- Sale, hoću da me nosiš na ramenima! Baš kao Lepu Brenu pre nekoliko godina! Zato sam rešila da smršam, a sledeće godine kreće moja turneja, pa taman da mogu to da uradim - rekla je JK i dodala da se sjajno oseća i s viškom kilograma:

- Mislim, ja svoju kilažu znam da nosim. Ali svako ko mene nosi dobije kilu - izjavila je Karleuša, koja će baš čelnika „Granda“ imati kao pokrovitelja kad sledeće godine bude krenula s velikim koncertima po Srbiji i regionu.

foto: Dragan Kadić

Sevnule gaćice

Da ostvari svoj cilj i zasedne na Popovićeva ramena, JK će morati baš da se potrudi, jer je i njena ljuta protivnica Dara Bubamara nedavno izrazila želju da i ona to ponovo učini. Ali kako je Jeca u „Grandu“, a Dara u suparničkom taboru, verujemo da ipak mala od skandala kod Saše, bar zasad, ima prednost.

foto: Dragan Kadić

Inače, na snimanje emisije Karleuša je kao po običaju došla u seksi stajlingu. Haljina s dubokim šlicevima mnogo je otkrivala, činilo se da ispod nje ne nosi veš, ali je ona tvrdila da, ipak, ima gaćice.

- Znam šta pokušavate! Ali imam gaćice, i to bež boje - obratila se fotografima.

Jelena Stuparušić

Bosanac štiti Džidžu

MARIJA JE RETARDIRANA!

Dragan Stojković Bosanac se na snimanju „Zvezda Granda“ pojavio nekoliko kilograma lakši, a odlično raspoloženje nije izostalo. Kad smo pitali kompozitora kako je reagovao na nedavnu prepirku između njegove ćerke Džidže i Marije Šerifović, u svom maniru je odgovorio.

- Šta ja imam tu da se mešam? Nije Džidža maloletna. Da nije moja ćerka retardirana kao Marija? Ćao - poručio nam je Bosanac i otišao u studio.

Šerifovićka je na kolegin komentar najpre ostala nema, a onda je progovorila:

- Zaista nemam komentar. Džidža nije maloletna. Sad nije ni vreme ni mesto da pričamo o tome.

Kuma Marija Šerifović

FINANSIRAĆU BEOGRADSKI PRAJD!

Na pitanje da li bi pristala da bude kuma Prajda, baš kao njena drugarica JK, Marija je rekla da bi ga i finansirala.

- Rođena sam da budem vođa. Volela bih da beogradski Prajd počne da liči na evropski Prajd, jer šetaju svaki dan i manje ili više imaju problema istih tih dana. Volela bih da se nađu izvori. Mene niko nije zvao, ali ja bih verovatno to finansirala. Verovatno se kuma nije dovoljno otvorila ove godine, ali otvoriću se ja za sledeću godinu da taj Prajd liči na neki evropski - rekla nam je pevačica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA U UBITAČNO SEKSI IZDANJU: Pojavila se cela u srebrnom, a grudi nikad veće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja