TAMARA ĐURIĆ ŠUTNULA DEČKA ITALIJANA: Starleta raskinula veridbu s umetnikom i vratila dijamantski prsten
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NISU SE RAZUMELI

TAMARA ĐURIĆ ŠUTNULA DEČKA ITALIJANA: Starleta raskinula veridbu s umetnikom i vratila dijamantski prsten

Stars -

Iako je pre nekoliko meseci ponosno pokazala dijamantski verenički prsten od dvadeset hiljada evra, sada je taj komad nakita vratila nekadašnjem vereniku, koga je krila od očiju javnosti kao zmija noge.

Njen sada već bivši dečko, živi i radi u Italiji.

"Tamara nije želela da otkriva njegov identitet jer je on bio veoma posesivan i ljubomoran na činjenicu da se ona bavi javnim poslom i da je toliko zastupljena u medijima. Njih dvoje su se upoznati preko zajedničkih prijatelja u Milanu i tada se rodila ljubav na prvi pogled. Kada mu je rekla čime se bavi i da je šou biznis jedan deo njenog života, on se pravio da mu to ne smeta. Ipak, kada je veza već počela da bude ozbiljna, mnoge stvari joj je branio", kaže izvor blizak starleti i otkriva ko je zapravo njen nekadašnji dečko.

foto: Filip Plavčić

"On se zove Gracijano i njegovo ime je bila prva stvar na koju je Tamara potpuno odlepila. Bavi se umetnošću, tačnije slika ikone i bavi se vajarstvom. Nju je to izuzetno privuklo, jer nikada nije imala dečka koji je bio umetnik. Uglavnom su to bili neki biznismeni", kaže izvor blizak Tamari i dodaje:

"Gracijano je nakon nekoliko meseci verio Tamaru dijamantskim prstenom, a nakon toga je usledio pravi pakao za nju. Ona je bila devojka koja je obožavala da izlazi, da se provodi, međutim, on je nakon veridbe promenio ploču. Konstantno joj je prebacivao i govorio joj da živi previše raskalašno. Nije voleo da ona izlazi iz kuće. Za njega je Tamarin način života bio nešto na šta nije navikao, te mu je njena želja da bude konstantno u gradu sa prijateljicama bila nezamisliva", kaže njena bliska prijateljica, koja tvrdi da je Tamara zbog cele te situacije pala u depresiju.

foto: Damir Dervišagić

"Prestala je da izlazi, nikome se nije javljala na telefon, a i kad bismo se čule, govorila je kako je umorna i kako nema želju da izađe u grad. Bila je konstantno depresivna. Ipak, kada je shvatila da Gracijano manišuliše njome, presekla je i rešila da ga ostavi. Ma koliko da joj je teško, vratila mu je prsten i rekla mu da je ostavi na miru", kaže prijateljica Tamare Đurić.

Tamara je priznala da je raskinula vezu sa umetnikom.

"Drago mi je što ste saznali, ali on je, nažalost, već bivši. Nismo uspeli da se uklopimo sa nekim stvarima i stavovima. Izlasci su me smorili, dosta sam lumpovala preko leta. Sada ću da se posvetim novoj pesmi i da uživam u nekim drugim stvarima", rekla je Tamara, koja nije želela previše da priča o bivšem vereniku.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Alo/D.R. Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Filip Plavčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja