SVOJOM MEDICINOM I MOLITVAMA IZLEČIO JE MNOGE: Alen Azarić otkrio ko je njegov svetac s kojim zajedno radi
Foto: Printskrin

DAR OD BOGA

SVOJOM MEDICINOM I MOLITVAMA IZLEČIO JE MNOGE: Alen Azarić otkrio ko je njegov svetac s kojim zajedno radi

Stars -

Alen Azarić je ispričao svoj put izlečenja i kako je dobio dar od boga. Ima puno nevernih toma što se tiče njegovog lečenja, ali i onih koji pobijaju te sumnje jer ih je upravo ovaj doktor spasio muka.

Svojom medicinom i molitvama pomogao je mnogima. Svetac koji ga čuva je čuveni Sveti Nektarije kome se mole svi oni kojima je pomoć potrebna.

Kada je i sam bio bolestan od najteže bolesti Alen je tom prilikom otišao u jedan manastir u Grčkoj gde je dobio blagoslov i dobio prosvetljnje za sve što je posle usledilo u njegovom životu.

foto: Printskrin

"Dobio sam blagoslov od oca Vitalisa, on je glavni iguman manastira. Kada me je on blagoslovio od tada je krenulo sve mnogo bolje. Rekao mi je prvo blagosiljam tvoj narod, tebe, sve što radiš, blagosiljam te da ti bog da mnogo više da lečiš narod od najtežih bolesti. Meni je to mnogo značilo jer sam uvek kod nas naletao na đon. Lično Putin je odobrio da se snima film sa preko 150 pacijenata, uzeta je izjava da se leče prirodnom medicinom i molitvom.

Na mojim predavanjima se priča najviše o prirodnom lečenju, šta je uzrok bolesti kako treba čovek da se hrani i na kraju ja imam fazu koja se zove oče naš, mnogi tada padaju, mnogi vrište. Tada se prilazi tim ljudima koji su pali čitaju se molitve za isterivanje demona. Svaki manastir u Rusiji se bavi eksorcizmom ,isterivanjem demona", rekao je Alen.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track