ANABELA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nama je razvod u tradiciji! Spremna sam za Luninu i Slobinu svadbu
Foto: Printskrin Youtube

GLUMICA ZA MEDALJU

ANABELA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nama je razvod u tradiciji! Spremna sam za Luninu i Slobinu svadbu

Stars -

Anabela Atijas podigla je veliku prašinu nakon što je ušla u rijaliti kako bi odbranila svoju ćerku Lunu. Nakon toga, počeli su još burniji događaji, a Anabela je javno sve prokomentarisala.

Naime, nedavno je Maca Diskrecija optužila da su Luna i Slobodan Radovanović imali se*s u kabini, ali mama Anabela, je sigurna da njena ćerka to nije uradila.

"Nije bilo s*ksa. Mora da postoji neki dokaz, ako je bio, neka pokažu. Naravno da ga nije bilo! 24 sata pratim Lunu, tako da ništa ne može da mi promakne", rekla je Anabela i dodala da situaciju u rijalitiju nije odglumila iako mnogi tvrde da jeste.

foto: Printskrin Youtube

"Da budem iskrena sada mi je sve to smešno. Ako to nekom deluje kao da sam odglumila onda Džulija Roberts može da mi zavidi. Nisam uopšte znala da to mogu, divim se sama sebi. Svaka majka zna o čemu pričam, dobila sam gomilu poruka i najdraže su mi one od majki", kaže ona i dodaje da je spremna da uda ćerku.

"Ljudi su zbunjeni, ne znaju šta se desilo. Meni je Slobe žao, on se zaljubio i ne zna kako da se ponaša sada. Ja sam spremna za svadbu, nnije problem, nama je razvod u tradiciji", rekla je Anabela u emisiji "Ami G show".

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track