Oženjeni Brat odlepio za Visokom

USRED SREDE

Oženjeni Brat odlepio za Visokom

Stars -

Zdravo, najdraže moje abronoše. Kao i svake nedelje, i ove sam vam spremila ekskluzive.

Znate onu pevačicu, Visoku? Pričala sam vam o njoj prošle nedelje.

E pa sad imam još jednu neverovatnu informaciju o njoj - i rado ću vam je preneti! Iako ima novog dečka, nakon što je šutnula bivšeg zbog prevare, Visoka ima udvarača koliko hoćete, mada mi nije jasno kako jer i nije neka riba. Jedan od njenih udvarača je i njen kolega pevač, zvaćemo ga Brat.

On je inače porodični čovek, divan, skandali nisu njegov fah i ljudi ga zbog toga obožavaju. Al‘ ne lezi vraže! Brat je odlepio za Visokom i šalje joj poruke svaki dan. Najpre ju je zvao na piće, a potom joj je predlagao da otputuju zajedno. Pevačici ovo svakako imponuje jer je on popularan i u njenoj bezveznoj karijeri bio bi joj samo plus. Zajednička prijateljica mi je rekla kako je njoj bezveze što je Brat oženjen i da nije rasturačica brakova, ali ova moralna dilema ju je kratko držala.

Nedavno su viđeni u jednom prestižnom beogradskom hotelu na večeri, ali nije se tu završilo. Ako me razumete. Visoka je odlepila za njim, pa su čak ugovorili i nekoliko tezgi zajedno kako bi uživali daleko od njegove supruge.

Druga priča tiče se jednog voditelja, zvaćemo ga Ozbiljni. On potencira na tome da uživa u svom porodičnom domu sa ženom i decom, ali istina je drugačija.

E pa, moram da vam priznam da sam ja mnogo naivna jer sam za njega bila ubeđena da je veran svojoj supruzi. Nedavno sam se čula sa svojim prijateljem koji je saradnik voditelja i rekao mi je da je Ozbiljni već neko vreme u vezi sa dosta mlađom Hrvaticom. On već mesecima iznajmljuje stan na periferiji Beograda, u kojem ona boravi kad je u Srbiji. Voditelj je vrlo obazriv kad se viđa s njom jer ne želi da naruši svoj izgled porodičnog muškarca, pa i kad izlaze, to je uglavnom u manje restorane koji su daleko od centra.

Elem, moja ptičica mi je otkrila da ih je nedavno srela u bioskopu i da su se grlili i mazili. Srećom, sala je bila skoro prazna, pa je mogao skroz da se opusti. Kako sam načula, voditelj uskoro ide na „poslovni put“ i, gle čuda, baš u Hrvatsku. Ako njegova žena nekim slučajem čita ovo, posavetovala bih joj da obrati pažnju na svog muža.

Lepe moje, bilo mi je divno s vama. Čitamo se i sledeće srede, jer imam svašta da vam ispričam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track