KARLEUŠI NEĆU PRVA PRUŽITI RUKU: Goga Sekulić o učešću u Zvezdama Granda
Foto: Damir Dervišagić

stars intervju Goga Sekulić

KARLEUŠI NEĆU PRVA PRUŽITI RUKU: Goga Sekulić o učešću u Zvezdama Granda

Stars -

Ukoliko bi ona meni prišla srdačno, uzvratila bih joj. Nas dve se nismo srele desetak godina. Neke varnice su izazvale razne okolnosti, ali sve to je sada prošlost, kaže pevačica

Goga Sekulić jedna je od retkih na estradi koja ne ulazi često u sukobe s kolegama. Njen jedini „neprijatelj“ bila je Jelena Karleuša, s kojom se redovno pljuvala po medijima. Međutim, kako vreme prolazi, tako ni nekadašnjim ratovima više ne pridaje značaj. Goga je u razgovoru za Kurir Stars otkrila šta se dešava između dive i nje, pričala je o stanju na estradi, ljubavi sa Urošem Domanovićem i želji da postane majka.

Ko vodi glavnu reč u kući, ti ili Uroš? - Iako sam izuzetno tvrdoglava osoba, moram da priznam da sam uz Uroša naučila da je potpuno tačna ona dobro poznata narodna „dogovor kuću gradi“. Nas dvoje se o svemu dogovaramo, dopunjujemo se i to je tajna svakog zrelog i zdravog odnosa.

foto: Damir Dervišagić

Tera li te da se skidaš na nastupima? - Uroš je svestan da je moj posao takav da od mene zahteva da uvek budem u svom najboljem izdanju. On je izuzetno rigorozan kad je forma mog tela u pitanju, konstantno me tera da budem aktivna u teretani i da radim na svojoj liniji, a onda kad vidi da imam dobre rezultate, svakako da me motiviše da ih istaknem u prvi plan. Imam sreću što pored sebe imam muškarca koji me motiviše da na svakom polju budem još bolja, atraktivnija, izazovnija.

Svi su mislili da ćeš se udati za nekog starijeg muškarca koji je pun kao brod. - Prate me razne priče kad su muškarci u pitanju i prosto se stvorila fama da sam opasna devojka, šta god to značilo. Uroš jeste mlađi od mene, ali je najbitnije da svojom zrelošću može da mi parira. Uneo je svežinu u moj život i zaista sam srećna što sam ga upoznala i zaljubila se u njega.

foto: Damir Dervišagić

Da li bi prihvatila učešće u „Zvezdama Granda“ iako u žiriju sedi Jelena Karleuša, s kojom si u svađi? - Prihvatila bih poziv Saše Popovića. Nemam problem da bilo gde i bilo kad sretnem nekoga s kim nisam u dobrim odnosima. Kad je Jelena u pitanju, mi smo nekada bile u dobrim odnosima, zatim smo imale negativne turbulencije, ali svakako mislim da bi zbog tog našeg sukoba publici bilo vrlo zanimljivo da nas vidi na istom mestu.

foto: Stefan Jokić

Da li bi joj pružila ruku? - Ukoliko bi mi prišla srdačno i pružila mi ruku, naravno da bih i ja uradila isto. Prva ne bih nikad. Nas dve se nismo srele desetak godina. Imamo zajedničke prijatelje, znam da Jelena ne misli ništa loše o meni, kao što ni ja ne mislim ništa loše o njoj. Neke varnice koje su obeležile jedan period bile su izazvane različitim okolnostima, ali sve to je sada samo prošlost.

Mnoge iritira to što Dara Bubamara potencira svoje bogatstvo. Kako ti gledaš na to? - Dara Bubamara je moja dobra drugarica i ona sve radi na simpatičan način. Ja je obožavam i javno joj poručujem da samo nastavi da slika sve što kupi, kako bi je još više pljuvali i mrzeli.

foto: Dragan Kadić

Da li si se čula sa Cecom? - Uvek mislim sve najbolje o svojim starim prijateljima. Svako ima svoj životni put i svoje obaveze. Nismo u kontaktu i ne viđamo se kao pre. Uvek sam joj bila pravi prijatelj, koji je nikad ne bi izdao.

Nedostaje li ti druženje s njom? - Bilo je tu divnih momenata, ali se ne družimo nekoliko godina. Imam svoj krug prijatelja s kojima održavam dugogodišnji kontakt i lepa druženja. Između ostalog sam preokupirana pripremom novog albuma, nastupima, tako da nemam puno vremena za druženje. Ali mi je uvek drago da vidim svoje prijatelje.

Da li bi sebe mogla da zamisliš pored političara? - Sebe mogu da zamislim jedino pored moćnog muškarca kao što je moj Uroš. Zanimanje mi nije bitno, već da je moj muškarac psihički jak, čvrst i sa obe noge na zemlji. Samo s takvim muškarcem žena može da bude srećna.

Poznata si po druženju s kriminalcima, a nikad s njima nisi bila u vezi. Kako to? - Nikad nisam krila da sam bila okružena, kako vi kažete, „opasnim muškarcima“, ali prosto ni sa jednim od njih nisam mogla da zamislim sebe i svoju budućnost.

Vantelesna oplodnja mi nije potrebna

Ukoliko uskoro ne zatrudniš, planiraš li da ideš na vantelesnu oplodnju? - Ovo je izuzetno intimna tema i ne bih u ovom momentu da pričam o tome. Svakako da imam želju da se jednog dana ostvarim u ulozi majke, a isto tako sigurno da od javnosti neću kriti ukoliko budem morala da se podvrgnem veštačkoj oplodnji. Zasad ne vidim da bi to u mom i Uroševom slučaju bilo neophodno. Uloga majke je sigurno najbitnija i najlepša u životu svake žene.

Bekuta uz Mrku blista od sreće

foto: Marina Lopičić

Kakav su ti par Ana Bekuta i Mrka? - Cela moja porodica obožava Anu. Ona je jedna divna gospođa, umetnik. Svaki put kad je sretnem, ona blista od sreće, a verujem da Mrka ima velikog uticaja na to. Njih dvoje prosto zrače pozitivnom energijom i kod njih je ljubav očigledna.

Marija Dejanović/ foto: Damir Dervišagić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track