KARLEUŠA PUNA KAO BROD: Zarađujem više od mog Duška! Mesečno inkasira 100.000 evra
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Ima se, može se

KARLEUŠA PUNA KAO BROD: Zarađujem više od mog Duška! Mesečno inkasira 100.000 evra

Stars -

Imam mnogo nastupa, nemam brige. Volim da sama sebe finansiram, a ne da tražim od muža. Obožavam šoping i isključivo svoje pare trošim, rekla je pevačica na snimanju „Zvezda Granda“

Jelena Karleuša tvrdi da mesečno zarađuje više od svog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji igra za turski klub Bešiktaš!

Pevačica se na snimanju nove sezone takmičenja „Zvezde Granda“ raspravljala s kolegama o zaradama na nastupima i otkrila koliko novca inkasira mesečno. Mala od skandala je Aci Lukasu poručila da zarađuje više od njega, ali i od svog muža Duška.

- Ljudi, ja zarađujem više od mog Duška! I to na mesečnom nivou. Imam mnogo nastupa, zato i zarađujem dobro. Nemam brige - rekla je JK i dodala da ne bi volela da zavisi od supruga.

- Ja volim da sama sebe finansiram, a ne da tražim od njega. Volim da kupujem stvari i zato uvek imam svoj novac i samo i isključivo svoje pare volim da trošim - poručila je pevačica kolegama.

foto: Dragan Kadić

S obzirom na to da je Bešiktaš obelodanio Duškovu zaradu, koja na godišnjem nivou iznosi 1.250.000 evra, prostom računicom dolazimo do toga da njegova draga za mesec dana zaradi više od 100.000 evra! Ipak, znajući koliki su pevačicini troškovi, kao i da obožava šoping, a naročito brendirane stvari poput čizmica s potpisom svetskih dizajnera, verujemo da na mesečnom nivou ne uspe mnogo da uštedi. Podsetimo, pevačica svakog vikenda nastupa u Srbiji i inostranstvu i godinama je u žiriju „Zvezda Granda“. S druge strane, Duško je zarađivao 900.000 evra godišnje, a početkom ove godine ugovorio je saradnju s Bešiktašom do leta 2019. Prema tom ugovoru, naš defanzivac po sezoni zarađuje 1.250.000 evra, a za svaku utakmicu dobija dodatnih 4.000.

JELENA STUPARUŠIĆ - Foto: Shutterstock; Damir Dervišagić; Zorana Jevtić; Dragan Kadić

Na dijeti

SVE MI ODUZMITE, ALI KIKIRIKI NE!

JK je pre dve nedelje započela dijetu da bi smršala pred regionalnu turneju.

- Kikiriki mi dajte! Molim vas, nestalo mi je - vikala je JK u „Grandu“, a kada su je kolege upitale za dijetu, ona je rekla:

- Ma gde još i njega da se odreknem. Sve mi oduzmite, ali kikiriki ne!

foto: Dado Đilas

Brzopleta

SUZANA OTKRILA DA JE TAJNI ČLAN ŽIRIJA

Suzana Mančić se izlanula na društvenim mrežama da je bila tajni član žirija „Zvezda Granda“! Iako je dobro poznato svima da Saša Popović tajanstvenog člana krije do samog emitovanja, brzopleta voditeljka je na Instagramu postavila selfi iz tajne sobe. Kada je shvatila šta je uradila, Suzana je obrisala sliku pravdajući se da je zaboravila da to ne sme da radi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA U UBITAČNO SEKSI IZDANJU: Pojavila se cela u srebrnom, a grudi nikad veće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track