JELENA KARLEUŠA POČELA KARIJERU UZ NARODNJAKE: Pevala sam prateće vokale Milošu Bojaniću
Foto: Dragan Kadić, Stefan Jokić

OPA, BATO

JELENA KARLEUŠA POČELA KARIJERU UZ NARODNJAKE: Pevala sam prateće vokale Milošu Bojaniću

Stars -

Pevačicu je folker angažovao za pesmu „Rastajemo se mi“ i platio joj 50 maraka, koje je ona izgubila na putu od studija do kuće

Jelena Karleuša progovorila je o svom prvom honoraru koji je zaradila kao prateći vokal. Ona je otkrila da je sarađivala s Milošem Bojanićem.

- Nećete verovati, ali prateće vokale sam pevala Milošu Bojaniću. Za taj angažman sam dobila tadašnjih 50 maraka. To je ujedno bio i moj prvi honorar. Tad sam bila klinka. Interesantno je to da sam te pare izgubila na putu od tog studija do kuće. Eto, tako je sve počelo - otkrila je pevačica koja sada, dvadesetak godina kasnije, i nema baš lepo mišljenje o narodnjacima i to ne krije.

foto: Printskrin Youtube

Samouverena

Pozvali smo Bojanića, koji nam je objasnio kako je odabrao JK za prateći vokal.

- Jelenina majka Divna mi je pomogla na početku karijere. Dok je radila na radiju, bila je blagonaklona prema meni. Cenim je kao prijatelja i čoveka. Iz novina sam saznao da njena ćerka želi da snimi CD. Kada sam prvi put video Jelenu, znao sam da će biti uspešna. Sreo sam ih jednom u restoranu, bio sam s prijateljem. Prišao sam im da se pozdravio i prijatelju rekao: „Ovo je Divnina ćerka.“ Ona je skočila i rekla: „Ne, ja sam Jelena Karleuša.“ To mi se dopalo - seća se Bojanić.

Folker kaže da je to bilo presudno da joj ponudi saradnju.

Nadoknada

- Pozvao sam je da mi peva prateći vokal za pesmu „Rastajemo se mi“. Platio sam joj 50 maraka koje je izgubila. Kada smo se sreli na „Zvezdama Granda“, obećao sam joj da ću joj nadoknaditi taj novac. Ona kupuje skupe stvari, pa će me sad koštati ko Svetog Petra kajgana. Meni, Breni i Bosancu lakše je izvaditi zub nego pare iz džepa - poručio je on.

foto: Damir Dervišagić

Bosanac Karleuši:

BOLJE DA SI DOŠLA BEZ GAĆA

Bosancu je zasmetalo to što je JK na snimanje „Zvezda Granda“ došla u vešu:

- Ne razumem ti se ja baš u stajling, ali trebalo je da ponovo dođe bez gaća, pa neka se sve vidi.

Pevačica to nije čula, ili se pravila da ne čuje, pa je njen komentar izostao.

Kurir / LJ. STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track