ZORICA MARKOVIĆ BANKROTIRALA POSLE RAZVODA: Bivši muž mi ukrao 250.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Namučila se

ZORICA MARKOVIĆ BANKROTIRALA POSLE RAZVODA: Bivši muž mi ukrao 250.000 evra!

Stars -

Otišao je i ostavio me bez para. Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo, kaže Markovićka

Zorica Marković optužila je bivšeg muža da joj je oteo više od 250.000 evra, zbog čega joj je dugo trebalo da se finansijski oporavi.

Pevačica je pred ulazak u „Zadrugu“ za Kurir otkrila s kakvim se problemima suočila nakon razvoda.

- Prošlost sam davno ostavila iza sebe. Kad bih se osvrtala na sve, danas ne bih bila živa. Šta je bilo, bilo je, uvek sam podignute glave išla dalje. S bivšim mužem nemam komunikaciju. Oteo mi je 250.000 evra i više, otišao je i ostavio me bez para. Šta da mu ja radim?! Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo. Trebalo je vremena da ponovo stanem na noge i postignem nešto. Pored pevanja, radila sam sve i svašta, nije me sramota nijednog posla. Kopala sam, orala, čistila... Sve je za ljude. Kasnije sam otvorila kafanu i prva sam u Beograd vratila narodnu muziku, a onda su ova go*na počela da me kopiraju i danas imamo hiljadu istih ugostiteljskih prostora - rekla je Markovićka.

foto: Dragan Kadić

Folkerka je istakla da je tokom muzičke karijere izgubila više od pet miliona evra jer nije umela da raspolaže novcem.

- Nikad nisam gledala samo svoje dupe, već mi je bio cilj da svima titram i pomažem. Nisam imala sponzore i je*ače da mi plaćaju pesme i dogovaraju nastupe, sve sam morala sama. Delila sam i šakom i kapom, pa sam došla do toga da puknem čak oko pet miliona evra, kad se sve sabere. Da sam taj novac uložila u karijeru, danas bih bila velika zvezda. Zvezda sam ja uvek i bila, samo što su me drugi sa estrade uvek potcenjivali, a svi smo mi nekad pevali pod šatorom, samo što danas svi beže od toga i neće da priznaju - rekla je pevačica.

M. Dejanović

Pukla tikva

RASKINULA SAM S DEČKOM

Zorica je u „Zadruzi“ otkrila da je donedavno bila u vezi sa znatno mlađim muškarcem.

- Još sam i raskinula s ovim mojim... Raskinuli smo pre nekoliko meseci, dosadilo mi, ne mogu. Jednom me pitao: „Gde si?“ Šta tebe briga gde sam, pusti me u pi*du materinu - rekla je pevačica, koja je cimerima u rijalitiju zapretila da ujutru ne galame:

- Urlajte, ali onda imate u meni neprijatelja, neće niko spavati, kunem vam se bogom! Ja nemam papir, ali sam mnogo luda! Znači, mnogo sam luda! Ovo je prešlo svaku meru. Hoćete da ratujemo?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track