PEVAČ PROVEO NOĆ SA NEPOZNATOM CICOM: Lukas šeta crnku, još jedna u nizu!
Foto: Kurir

Paparaco

PEVAČ PROVEO NOĆ SA NEPOZNATOM CICOM: Lukas šeta crnku, još jedna u nizu!

Stars -

Aca u dva sata ujutru uslikan kako ćaska s jednom devojkom u svom automobilu, nakon čega je ona ušla u apoteku, a on telefonirao

Aca Lukas se u gluvo doba noći švrćka po gradu sa atraktivnom visokom crnkom, koja je nepoznata javnosti.

foto: Kurir

Paparaco Kurira je nedavno u dva sata posle ponoći spazio folkera u njegovom skupocenom automobilu s jednom devojkom na Autokomandi. Parkirali su se ispred dežurne apoteke i ćaskali, a u jednom momentu ona je izašla iz kola i otišla da kupi lekove. Aca ju je sve vreme čekao u autu i telefonirao, a po njegovom raspoloženju i ponašanju primetili smo da mu se uopšte nije spavalo. To veče je bio slobodan i nije radio, u suprotnom bi uveliko držao mikrofon i pevao.

foto: Kurir

Nakon desetak minuta devojka je ušla u automobil i otvorila kesu. Pokazala je Lukasu šta je sve kupila. S obzirom na to da su bili na javnom mestu i da je na ulici bilo ljudi, njih dvoje su bili suzdržani, pa nije pao poljubac, već su se ponašali kao bliski prijatelji. Sedeli su još nekoliko minuta, pričali i gledali u telefone, a potom otišli. Aca Lukas se ranije sa ovom crnkom nije pojavljivao u javnosti, ali očigledno mu mnogo znači čim je odlučio da slobodno veče provede s njom, umesto da je ostao kod kuće i odmarao se.

foto: Kurir

M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BAHATI ACA LUKAS: Došao nervozan pa zamalo pregazio novinare!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track