(VIDEO) DIVNA OČAJNA: Bila je srećna zbog venčanice, a onda je Marko otkazao svadbu! Ona krivi Macu Diskreciju!
Foto: Printskrin Youtube

NE MOŽE DA DOĐE SEBI

(VIDEO) DIVNA OČAJNA: Bila je srećna zbog venčanice, a onda je Marko otkazao svadbu! Ona krivi Macu Diskreciju!

Stars -

Divna Milanović već nedeljama unazad juri svog nevenčanog supruga Marka Kocića da je oženi, dok on uporno beži od obaveza i zvaničnog sklapanja braka. Ipak, danas je došao trenutak da mladenci isprobaju venčanicu i svečano odelo, zbog čega su svi pomislili da će svadbe konačno i biti, međutim, mladoženja se predomislio.

Divna je bila presrećna kada je obukla venčanicu i, po njenom izrazu lica, moglo se zaključiti da jedva čeka dan kada će postati gospođa Kocić.

foto: Printskrin Youtube

S druge strane, Marko je sa negodovanjem počeo onog trenutka kada je trebalo da isproba odelo, a desetak minuta nakon toga rešio je da obavi ozbiljan razgovor sa Divnom i pokuša da je odgovori od svadbe. On joj je prebacivao to što je sinoć bila ljuta na njega i nije želela da prihvati iznenađenje, pa je, nakon svaljivanja krivice, otkrio da Luna Đogani i Sloba Radanović treba da sklope brak umesto njih svoje.

"Ja svadbu predajem Slobi i Luni", saopštio je Marko, a onda se Divna odmah suprotstavila.

foto: Printskrin Youtube

"Marko, ali njihova veza nije ozbiljna! Pa, što predaješ?! Mi imamo dete, naša svadba je ozbiljna", ubeđivala ga je Divna, međutim, Marko je bio neumoljiv.

"Ja ću da im kažem:"Ako neće ona da preda svadbu, nek pravi svadbu bez mene". Možeš da praviš sama svadbu, bez mene, ili neko drugi da bude umesto mene. Kad bude bio matičar i kad bude trebalo da stavim burmu, ja ću da kažem:"Ja odustajem"", rešio je Marko, a onda mu je Divna još jednom stavila do znanja da ima veliku želju da zasija u belom.

"Meni lepa venčanica, baš mi se sviđa i hoću da budem u belom", objasnila je ona, a onda otkrila da je uzrok Markovog premišljanja, zapravo, njegova tiha patnja Maca Diskrecija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track