NISKI UDARCI U ZVEZDAMA GRANDA, BEKUTA NAPALA VIKI: Šta hoćeš?! Koliko bi platila da imaš ovakav triler?!
Foto: Printscreen

HAOS

NISKI UDARCI U ZVEZDAMA GRANDA, BEKUTA NAPALA VIKI: Šta hoćeš?! Koliko bi platila da imaš ovakav triler?!

Stars -

Učesnica "Zvezda Granda" Abida Miluknić izazvala je haos svojim pevanjem među žirijem. Naime, zbog njenog glasa su se posvađale Ana Bekuta i Viki Miljković, a došlo je i do natpevavanja među poznatim pevačicima.

Naime, debata se poevala zbog takmičarke koja prema većini žirija ima lep glas.

"Ja sam glasala za nju jer sam čula da je dete jako talentovano", rekla je Ana Bekuta. Marija Šerifović je navela da devojčica ima jako lepu boju, triler, a sa njom se složila i Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Jelena Karleuša. Viki Miljković je bila jedina koja nije dala svoj glas.

foto: Printscreen

"Kad neko peva tu narodnu muziku, džiberanu ja uvek gledam da dam glas. Nemam ništa protiv da ti ideš dalje, mogu da ti daa, ali hoću "da" opravdam zašto sam ti dala "ne". Neka kažu kolege iz narodnjačke branše, relano, mislima na Bosanca i Bekutu u ovom slučaju. Ne trebamo se dodvoravati publici, nego moramo da kažemo isitnu. Ne bi bilo fer prema onima koji otpevaju perfektno. Tvoj triler je još uvek nedovoljno formiran, pomalo školski, ti ćeš to izgraditi", objasnila je Viki.

foto: Printscreen

Saša Popović i Marija Šerifović su je napali, izjavivši da je pre mnogo gorima davala "da".

"Koliko bi platila da imaš ovakav triler?" pitala ju je Ana.

"Bravo Ana", vikali su svi u studiju.

"Uz dužno poštvanje Ane Bekute, ovo su jako niski udarci na koje se ja ne vređam, jer o mojim kvalitetima ne govorim. Ja tebe ne udaram nisko kao pevača i kao kolegu. O svom pevanju nikada neću govoriti ja, o tome govori publika koja mene sluša", odgovorila joj je Viki, pa nastavila:

foto: Printscreen

"Ja Anu Bekutu izuzetno cenim i poštujem, smatram da je jedan od najboljih vokala u našoj državi, a o mom pevanju nikada neću govoriti ja".

"Mi ovde ne ocenjujemo jedni druge, ako ćemo da ocenjujemo onda ćemo stati na binu", dodala je Viki, a njen "predlgo" se dopao Bekuti.

foto: Printscreen

"Može!" odgovorila joj je Ana.

"Šta hoćeš?" pitala ju je zatim.

"Biraj ti", rekla joj je Viki, a onda je predložila da pevaju tuđe pesme. Bekuta je izabrala pesmu "Godine", koju inače peva Viki, jer kako kaže mnogo voli tu pesmu. Ceo studio ju je pozdravio gromoglasnim aplauzom.

"Ajde sad da vidimo tvoj triler", rekla je Ana Miljkovićevoj nakon što je otpevala njenu pesmu, a ona je Viki zapevala. Saša je zamolio Mariju da kaže ko je bio bolji, Ana ili Viki.

foto: Printscreen

"Devojka u sredini", rekla je Šerifovićeva misleći na takmičarku.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja