Najnovije vesti

POHVALILA SE DA JU JE SMUVAO CECIN SIN Marijana Marković: Bila sam u vezi s Veljkom pet dana!
Foto: Damir Dervišagić

Još jedna snajka

POHVALILA SE DA JU JE SMUVAO CECIN SIN Marijana Marković: Bila sam u vezi s Veljkom pet dana!

Stars

Kratkog daha Posle toga je bio s Lunom, ja sam pobesnela, a on mi je kao rekao da voli tako da menja, kaže učesnica „Parova“ Marijana Marković

Učesnica rijalitija „Parovi“ Marijana Marković pohvalila se da je bila u vezi s Veljkom Ražnatovićem punih pet dana.

- Imala sam 15 godina kada me je dodao na Fejsbuku i ja to ispričam bratu, da se dopisujem s njim, na šta on meni kaže kako me neko zeza. Sećam se dobro, on je tada gostovao u emisiji sa sestrom, a ja odlično znam kakav mu je glas. Kažem ja njemu da me pozove, jer ne znam da li je to njegov pravi profil i tada sam se uverila da je sto posto on.

Sećam se, slao mi je pesmu Saše Kovačevića „Jedina si vredela od svih“. Posle toga me je pitao da se vidimo u tržnom centru, a on, bre, klinac ide od jedne, druge, pete, desete i tako dalje, ali sam pristala - ispričala je Marijana i dodala da je na prvom sastanku sa Cecinim sinom pao poljubac:

foto: Dragan Kadić

- Bila je neka utakmica i mi odemo u kafić da gledamo. I tako gledamo mi tu utakmicu na video-bimu, a ja se u sebi pitam da li će me više ovaj poljubiti. I on me poljubi. Meni je to bio, jao, znaš koji doživljaj. I ništa, kao bili smo pet dana u vezi, dopisivali se, on klinac, a ja klinka, razumeš, šta smo mi znali.

On je tada komentarisao nekom liku na Fejsbuku kao da će mu noge polomiti zbog mene, onda svi videli iz škole s kim sam ja, pa to je bio šou. On se i ne seća mene sada, ja mislim. On je veliki ženskaroš, posle toga je stavio da je u vezi s Lunom Đogani. Ja sam tada pobesnela i pitala ga što to radi, on mi je kao rekao kako voli tako da menja, da se sprda i ja uzmem i blokiram ga i tako završim s njim.

Kurir / I. E.

Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...