(FOTO) SRBIJA PLAČE OD SMEHA! STEVAN I LEON NAPRAVILI URNEBES: Publika i žiri ostali bez daha! Izgledaš kao rumunska bacačica koplja!
Foto: Printscreen

VRIŠTANJE!

(FOTO) SRBIJA PLAČE OD SMEHA! STEVAN I LEON NAPRAVILI URNEBES: Publika i žiri ostali bez daha! Izgledaš kao rumunska bacačica koplja!

Stars -

Stevan Anđelković i Leon napravili su šou na sceni TLZP-a. Publika, žiri, ali gledaoci su plakali od smeha, kao i sami pevači.

Stevan Anđelković je imao zadatak da imitira Eminu Jahović, dok je Leon dobio ulogu Milice Todorović. Stevan je prvo izveo Emininu pesmu "Da mogu", zatim je Leon otpevao "Moje zlato", a onda su izveli Miličinu i Emininu duetsku pesmu "Čokolada". Prilikom izvođenja dueta Stevan nije mogao da dođe sebi. Sve vreme se smejao, baš kao i ostatak studija.

foto: Printscreen

"Ja nisam mogao da suzdržim, ja ništa nisam moga da pevam ni šta treba ni gde treba, izvinjavam se žiriju", rekao je Stevan nakon izvođenja.

"Ne znam ni sam kako sam uspeo da ostanem u ulozi", dodao je Leon, a onda je žiri prokomentarisao ovaj šou.

foto: Printscreen

"Ovo je bilo fenomenalno, šta radite večeras", rekao je Andrija Milošević u šali, pa nastavio:

"Stevane, ti si brutalan i dok se nisi nasmejao... prvi deo dok si pevao potpuno si njen glas... to je neverovatno šta sa glasom možeš da radiš. Svaka ti čast, niko ti neće zameriti što si se nasmejao, to je bilo divno, presladak si. Leone, odličan si bio, ti si ostao da kraja, što je simpatično. Meni se ovo najviše svidelo i tako se brate oblači, to ti je mnogo lepše!" rekao je glumac u šali.

foto: Printscreen

"Stevana sam još nekako progutao kao ženu, ali kada se Leon pojavio kao neka rumunska bacačica koplja na steroidima, kao transvestit. Bilo je toliko smešno. Ništa slađe nema nego kada te uhvati napad smeha na sceni", rekao je Đura koji nije mogao sebi da dođe.

foto: Printscreen

"Stevane, ti stvarno iznenađuješ, ti si stvarno potencijal, oduševljena sam. Čak ste mi lepi kao devojke. Sve je bilo presimpatično. I taj vaš stajling, baš smo uživali i proveli se nezaboravno", navela je Aleksandra Radović.

foto: Printscreen

"Kako je odmicala predstava oni su toliko to dobro odigrali, to je bilo toliko spontano, da ja nemam reči. Čestitam od srca", na kraju je rekao Duda Ivković.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track