STRAVIČNA ISPOVEST! UČESNICA PAROVA: Jednom je sanjao da ga varam i polomio mi rebra! Plašim se svoje senke!
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

JEZIVO!

STRAVIČNA ISPOVEST! UČESNICA PAROVA: Jednom je sanjao da ga varam i polomio mi rebra! Plašim se svoje senke!

Stars -

Nakon priznanja da je bila žrtva bivšeg dečka, kik-boksera Hasana H., Irma Sejranić je u emisiji „Parograf“ iznela još šokantnije detalje iz te jednogodišnje veze. Učesnica „Parova“ ispričala je da je posle krvničkih batina redovno bila silovana, zbog čega je pomišljala i na samoubistvo.

Nakon pitanja da li ju je dečko primoravao na seksualne odnose, pevačica iz Tuzle je vrištala nekoliko minuta, a onda kroz suze progovorila o najvećoj životnoj traumi.

- Znao je to da radi dok plačem. Pokušavala sam da se odbranim, ali on ima sto kila. Kad legne na mene, ne mogu da se pomerim. Pokušala sam da ga udarim nogom, a on je počeo u rafalima da me udara bokserom u glavu. Kad mu spomenem da je to silovanje, on me potapše po ramenu i kaže: „Jaka si ti“. Gadila sam se samoj sebi, mrzela sam sebe. Znala sam da stanem ispred ogledala i da pljunem u odraz. Više se ne smejem kao što sam se smejala. Plašim se svoje senke - rekla je Irma i dodala da je dobijala batine čak i kad on loše sanja.

Ispričala sve o paklu koji je preživela... Irma Sejranić , foto: Printscreen

IRMA: Znao je to da radi dok plačem. Pokušala sam da ga udarim nogom, a on je počeo u rafalima da me udara bokserom u glavu

- Jednom je sanjao da sam ga prevarila i probudio me je batinama. Polomio mi je rebro! Bio je psihopata. Kad sedim na ve-ce šolji, on sedi na kadi i gleda me. Kad se kupam, on me posmatra bolesno. Ne znate kako me je tukao. Kad se zaleti na mene i baci me nogom, pa udarim u ormar, a ja ne mogu da pustim ni krik od bola, nego ćutim. Onda me je davio dok ne padnem u nesvest. Ubijalo ga je što sam pre njega imala druge muškarce. Hteo je od mene da napravi bulu - jecajući je pričala Irma i rasplakala ukućane.

Pošto nije mogla nikome da priča o paklu u kojem živi, jer joj je dečko zabranio kontakt s roditeljima, koje nije ni čula ni videla tri meseca, u svesku je pisala kroz šta svakog dana prolazi.

- Ta sveska mi je bila kao majka. Svaki dan sam objašnjavala kako se ponaša prema meni. Kad ju je našao, brutalno me je pretukao. Čitao je reč po reč i udarao u glavu - rekla je ona.

Irma je i od Hasanove majke krila da je njen sin zlostavlja, a kad je za to saznala, posvađala se sa sinom. On joj je tada zapretio da će i nju prebiti.

Zbog njega su joj se zgadili muškarci... Irmin bivši dečko Hasan , foto: Printscreen Facebook

Sramna kazna

OSUĐEN NA SEDAM MESECI

Nakon što se izvukla od nasilnika, Irma ga je prijavila policiji. Hasan H. je dobio samo sedam meseci zatvora.

- Pola moje izjave je obrisano. Ja sam se gola skinula pred inspektorima da vide modrice, a oni mi i dalje nisu verovali. Njegov otac je bio policajac, ali je kasnije suspendovan - završava Irma.

Hasanov otac Senad

IRMA LAŽE!

Pokušali smo da čujemo i Hasanovu stranu priče, ali on nije odgovarao na naše pozive. Stupili smo u kontakt s njegovim ocem Senadom, koji je rekao da su Irmine optužbe laž.

- Pustite je. Ona samo izmišlja gluposti. Ne znam šta više hoće ta devojka. Ništa nije tačno što je rekla - izjavio je Senad, ali kad smo mu rekli da je njegov sin osuđen zbog tog dela, nije više hteo da priča o tome:

- To su gluposti. Hvala, doviđenja.

foto: Kurir

NAJBOLJI MAGAZIN O POZNATIMA

foto: Kurir

DANAS U KURIRU POKLON STARS: Najbolji magazin o poznatima otkriva tajni plan Saše Popovića

U današnjem Starsu otkrivamo plan Saše Popovića da uvede Cecu kao tajanstvenog člana žirija, saznaćete šokantne detalje kako je Marko DNK zaključavao Divnu i ćerku dok je bio intiman sa ljubavnicom, a Dara Bubamara otkriva da ponovo stavlja silikone jer želi da ima najveće grudi na estradi.

Svake srede Kurir vam poklanja najtiražniji magazin o poznatima u Srbiji!

foto: Kurir

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Printscreen, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track