ZBRINUO UNUKE I BIVŠU SNAJKU: Šešelj parama od rijalitija kupio stan!
Foto: Printscreen

BRIŽAN

ZBRINUO UNUKE I BIVŠU SNAJKU: Šešelj parama od rijalitija kupio stan!

Stars -

Dok je javnost kritikovala Vojislava Šešelja što gostuje u šou-programima, on je pazario nekretninu od pedeset kvadrata u Beogradu.

Vojislav Šešelj kupio je stan snajki Milici, koja se nedavno razvela od njegovog sina Nikole, i to od novca koji je zaradio u rijalitijima „Zadruga“, „Farma“ i „Parovi“, saznaje Kurir.

Lider radikala rešio je da stambeno obezbedi unuke Ljubomira i Vojislava i nije birao način na koji će zaraditi pare za nekretninu u Beogradu. Dok ga je javnost kritikovala zbog toga što gostuje u raznim rijaliti formatima, Šešelj je svoje učešće debelo naplaćivao, pa je tako skupio dovoljno novca da pazari stan od 50 kvadrata. Iako je uvek raspoložen da priča o raznim temama za medije, Vojislav nam je poručio da je ova priča ipak intimna i da nije lepo da je deli s javnošću.

foto: Printscreen YT

- Neću da pričam o tome. Moja je privatna stvar koliko sam novca zaradio i gde sam ga potrošio. Već je neko pisao o tome, pa mi se nakačilo bezbroj ljudi da traži pozajmicu - rekao je Šešelj za Kurir.

Lider SRS je gostovao u „Parovima“, „Farmi“, a pre dve nedelje bio je u ulozi sudije u šou-programu „Zadruga“, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. On je tada izjavio da je svoje gostovanje u tom rijalitiju naplatio čak 100.000 evra, a da bi za milion postao aktivni učesnik.

Kurir.rs/I. E., Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ŠEŠELJ O INCIDENTU ISPRED SKUPŠTINE: Rekao sam mu da se vojvodi mora pokloniti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track