Najnovije vesti

LEONTINA ODBILA DA PEVA PESMU MIROSLAVA ILIĆA: Kada je rekla da ne sluša narodnjake, pevač joj je brutalno odgovorio!
Foto: Stefan Jokić, Vladimir Šporčić

NE PEVA NARODNJAKE

LEONTINA ODBILA DA PEVA PESMU MIROSLAVA ILIĆA: Kada je rekla da ne sluša narodnjake, pevač joj je brutalno odgovorio!

Stars

Pevačica je šokirala kolege na snimanju jedne emisije kada je rekla da ne zna nijednu pesmu Miroslava Ilića, koji ima karijeru dugu nekoliko decenija.

Leontina Vukomanović je napravila pometnju u studiju na Košutnjaku kada je zaustavila probu snimanja ove emisije u trenutku kada je dobila zadatak da otpeva pesmu Miroslava Ilića, a ona na to nije htela da pristane.

Sve je išlo po planu dok orkestar nije krenuo da svira numeru Miroslava Ilića "Tako mi nedostaješ", koju je trebalo Leontina da izvede.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Molim vas, stanite! Ja ne znam ovu pesmu. Ko ovo peva? Ne mogu, ne mogu, ne znam melodiju, džaba tekst", pobunila se ona. Ljudi iz organizacije su je onda pitali kako je moguće da ne zna tu pesmu, onda je ona krenula da objašnjava da nije iz te priče.

"Ja ne slušam narodnu muziku, ljudi. Ne znam nijednu pesmu ovog čoveka, uz sve poštovanje. Možete li da mi promenite pesmu, molim vas?", pitala je Leontina, ali su je organizatori emisije odbili", prenosi detalje izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

foto: Stefan Jokić

"Sale iz "Tropiko benda" je onda uskočio Leontini u pomoć. Pevušio joj je pesmu Miroslava Ilića kako bi ona naučila kako otprilike idu melodija i tekst. To je trajalo nekoliko minuta, pa su se ostali gosti emisije malo i unervozili. Kada je Leontina naučila pesmu, proba emisije je nastavljena, a ona je uspela nekako da je otpeva", završava izvor.

Leontina je posle emisije priznala da se ne snalazi dobro sa pesmama narodne muzike.

"Ne vladam narodnom muzikom, nije mi u ušima, ne slušam je, nemam često priliku da je čujem. Za razliku od hitova osamdesetih koje imam u malom prstu", pravdala se Leontina.

foto: Zorana Jevtić

Sa druge strane, Miroslav se malo uvredio zbog ovakvog stava Vukomanovićeve jer misli da je nemoguće da baš nikada u kafani ili na nekom veselju nije čula makar jednu njegovu pesmu, ali nije želeo da ulazi u polemiku. Kada smo ga pozvali kako bismo čuli šta misli o tome, on je diplomatski odgovorio.

"Ne ljutim se, ma kakvi! Kakve veze ima što nije znala moju pesmu?", kazao nam je Miroslav.

Kurir.rs/Puls, Foto: Stefan Jokić, Vladimir Šporčić

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV ŽIVOT JESTE JEDNA ŽENA: Pogledajte kako je Andrijana isprošena na koncertu Miroslava Ilića!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...