SPEKTAKL U PAROVIMA: Gastoz i Zorica ponovo jašu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Bivši par ulazi u rijaliti

SPEKTAKL U PAROVIMA: Gastoz i Zorica ponovo jašu!

Stars -

Marinković i Dukićeva krajem nedelje će ući u rijaliti, a to će biti njihov prvi susret nakon raskida.

Nenad Marinković Gastoz ponovo će učestvovati u „Parovima“ - rijalitiju koji ga je proslavio pre dve i po godine, a pridružiće mu se bivša devojka Zorica Dukić, koja je na nekoliko dana napustila ovaj šou.

Reper se u poslednjih nekoliko meseci primirio, posvetio se snimanju pesama i nastupima širom Evrope, ali izgleda da mu je takav način života već dosadio jer je navikao da bude non-stop u medijima. Zato je odlučio da prihvati poziv televizije Hepi da se pridruži ekipi rijalitija „Parovi“, i to već za nekoliko dana.

foto: Printscreen

Primamljiva ponuda

- Nenada su i ranije pozivali da učestvuje u rijalitiju, ali on to nije hteo. Čak se zaricao da više nikad neće ući u rijaliti, ali se brzo predomislio. Dogovorili smo se s njim da krajem ove nedelje uđe u „Parove“, a da li će ostati do samog kraja rijalitija, to još nismo precizirali. Zvali su ga i s konkurentske televizije da učestvuje u „Zadruzi“, ali je Gastoz ostao lojalan Hepiju i odbio je njihovu primamljivu ponudu - rekao je naš izvor.

Osim Marinkovića, u „Parove“ bi trebalo da se vrati i njegova bivša devojka Zorica Dukić, s kojom je i počeo vezu pred kamerama u rijalitiju. Njoj je produkcija dozvolila da odsustvuje nekoliko dana kako bi završila privatne obaveze, pa će se njen povratak po svoj prilici poklopiti s Nenadovim ulaskom u šou.

foto: PrintScreen

Iznervirao se

Zorica je tokom boravka u luksuznoj vili nekoliko puta izjavljivala da je s bivšim dečkom ostala u korektnim odnosima i da ne bi imala nikakav problem da se s njim sretne pred kamerama.

Njihov poslednji susret desio se neposredno nakon raskida, u jednom klubu, kada je Gastoz naočigled nekoliko stotina ljudi napustio lokal iznerviran što je video Dukićevu.

- S Nenadom sam ostala u korektnim, prijateljskim odnosima. Nema potrebe da bude drugačije, civilizovani smo i odrasli ljudi. Žao mi je što se nismo pozdravili, nije bilo vremena za to - rekla je tada Zorica Dukić za "Kurir".

Kurir / I. E.

Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track