ALEN AZARIĆ PROGOVORIO: Evo zašto sam Goci uplatio 165.000 dinara!
Foto: Printskrin

PAROVI

ALEN AZARIĆ PROGOVORIO: Evo zašto sam Goci uplatio 165.000 dinara!

Stars -

Alen Azarić, iscelitelj i bivši učesnik rijaliti programa „Parovi”, odlučio je da se umeša u zategnuti odnos koji vlada između pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji trenutno boravi u vili „Parova”.

Naime, Alen je na račun pevačice uplatio 165.000 dinara kako bi izmirio deo Marinkovićevevog duga za alimentaciju.

Azarić kaže da Goca treba da ima malo više razumevanja za Ivana, jer se on nalazi u teškoj životnoj situaciji. Međutim, s druge strane, iznenađujuće je da Azarić opravdava činjenicu da se Marinković neodgovorno ponašao prema ćerkici Leni, koju ima iz braka sa Gocom, kao i to što godinama nije uplaćivao alimentaciju i što nedavno nije znao osnovne stvari o svom detetu kada je voditeljka „Parova” pokušala da sazna koji broj obuće nosi njegova ćerka i kako se zove njena najbolja drugarica.

Ipak, Azarić ima mišljenje da Goca u ovom slučaju treba da ispadne veliki čovek, da se izdigne iznad situacije i pruži ruku spasa svom bivšem mužu.

foto: Printskrin Youtube

"Goca treba da ponudi ruku spasa svom bivšem mužu, jer je on čovek koji je skrenuo sa pravog puta. Rešio sam da izmirim njegov dug i smirim tenziju između njih dvoje", kaže Azarić i dodaje da pevačica treba da preispita svoje odluke.

Uprkos tome što Goca sama izdržava svoju ćerku i vodi računa o njoj, bez pomoći Ivana Marinkovića, Azarić kaže kako pevačica treba da bude ta koja će promeniti način razmišljanja.

"Goca mora da razmisli o svojim moralnim načelima, da se preispita. Ivan je divan čovek, u šta sam se sam uverio. Upoznao sam ga u rijalitiju, gde su okolnosti mnogo teške, tako da su moje tvrdnje opravdane. On je veoma pošten", rekao je Alen, koji kaže da Ivana ne treba kriviti za to što je završio na dnu.

foto: Printscreen

"Ivan se spletom životnih okolnosti odao piću i kocki. U životu ništa nije za džabe, na našem putu uvek prolazimo kroz iskušenja i Marinković je sada u toj životnoj fazi. I ja sam imao padove, posle kojih sam ustao nikada jači", objašnjava iscelitelj.

Alen je odlčio da iz korena promeni život Ivanu Marinkoviću kada izađe iz rijalitija „Parovi” i da od njega, kako kaže, napravi velikog gospodina.

"Obećao sam Ivanu da ću mu pomoći kada izađe iz „Parova”. Uvek se držim obećanja i obezbediću mu posao! Radiće kod mene kao menadžer prodaje mojih preparata i platiću ga dobro jer smatram da to i zaslužuje, a u njegove sposobnosti ne sumnjam. Biće on veliki čovek, verujte mi", zaključio je Alen Azarić.

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track